Мультиварки Russell Hobbs 21850-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

118
SPIDSBRYST ALT-I-EN-GRYDE
SIMRERETTER
i
1k
spidsbryst
2T
tomatpuré
2c
hvidløg, pillede og hakkede
2l
laurbærblad
50g
chorizopølse, skiveskåret
2
gulerødder
2
rødløg, hakkede
3L
selleri
600m
oksekødsbouillon
2s
rosmarin, hakket
2T
tørrede krydderurter
1J
hakkede tomater
6-8
kartofler (små)
salt og peber
2T
Worchestershire sauce
Lad skrællen være på kartoflerne. Kartofler, gulerødder og bladselleri skæres i stykker. Spidsbrystet
krydres med salt og peber. Åbn låget. Vælg
S
i menuen og tryk på
v
. Tilsæt bouillon. Bring i kog, rør
rundt. Lad suppen simre i 10 minutter. Bouillonen hældes over i en kande. Chorizoen sauteres i 2 minutter.
Tilsæt kød. Brunes over det hele. Løg, hvidløg, kartofler, bladselleri og gulerødder tilsættes. Hvis du har
andre rester af rodfrugter, der skal bruges, kan de også tilsættes. Løgene tilberedes indtil de er bløde.
Tilsæt bouillon. Resten af ingredienserne tilsættes. Tryk to gange på
w
for at stoppe programmet. Vælg
i
. Vent indtil programmer er færdigt og servér. Retten smager fint efter 8 timers tilberedning, men den er
sikkert klar allerede efter 5 timer.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)