Electrolux EKM5570 - Инструкция по эксплуатации - Страница 71

Миксеры Electrolux EKM5570 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 160
Загружаем инструкцию
background image

71

www.electrolux.com

DE
DK
EE
FA

HR

FR

HU
IT
LT
LV
NO
PL

FI

RO
RS
RU
SE
SI
SK
TR
UA

CZ

AR

GB

BG

RECEPTI

KOLIČINE I VRIJEME MUĆKANJA

Sastojci

Količina

Jedinica

Vrijeme

Brzina

Vrhnje

2.1~6.1

dl

60~80 s

8~10

Jaja - bjelanjak

1.2~2.4

dl

Najmanje 100 s

8~10

Pripremanje

Upotrijebite žičani mješač.

KOLIČINE I VRIJEME MIKSANJA (MIKSANJE LAGANOG TIJESTA (NPR: TIJESTO ZA TORTE))

Recept

Sastojci

Količina Jedinica

Vrijeme

Brzina

Kolač od dizanog tijesta

Brašno

6,0

dl

200~230 s

Srednja postavka

(postavka 5~6)

Margarin

1,5

dl

Šećer

1,7

dl

Prašak za pecivo

1,0

velika žlica

Čokoladna torta

Brašno

8,0

dl

300~360 s

Srednja postavka

(postavka 4~6)

Jaje

4,0

kom

Maslac

2,0

dl

Šećer

1,7

dl

Vanilin šećer

2,0

velika žlica

Kiselo vrhnje

1,0

dl

Mješavina nugata

100 g

g

Soda bikarbona

3,0

velika žlica

Pripremanje

Maslac mora biti sobne temperature, a ne tvrd. Miješajte omekšali maslac sa šećerom dok ne dobi-
jete pjenastu smjesu. Dodajte jedno po jedno jaje. Tijekom miješanja dodajte kiselo vrhnje i vanilin 
šećer. Na kraju umiješajte brašno sa sodom bikarbonom. 
Napomena: Upotrijebite nastavak 

SoftEdge

Beater™* za kremastije smjese.

Kolač s maslacem

Brašno

3,0

dl

200~230 s

Srednja postavka

(postavka 4~6)

Margarin

1,5

dl

Šećer

1,7

dl

Svježe jaje 

3

kom

Prašak za pecivo

1,0

velika žlica

Pripremanje

Sve sastojke stavite u zdjelu i miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
Napomena: Upotrijebite nastavak 

SoftEdge

Beater™* za kremastije smjese.

Čokoladni maslac zamr-
zavanje kreme

Čokoladni čips s malo 
šećera

2,3

dl

200~230 s

Srednja postavka

(postavka 4~6)

Maslac, smekšan

1,15

dl

Sipki slastičarski šećer

4,6

dl

Mlijeko

5

velika žlica

Ekstrakt vanilije

0,5

velika žlica

Pripremanje

Rastopite čokoladni čips iznad vruće vode i miješajte dok ne postane glatko. Ostavite sa strane, 
rashladite 15 minuta.  Preporučujemo uporabu nastavka 

SoftEdge

Beater™* umjesto obložene 

ravne metlice. U velikoj zdjeli tucite maslac dok ne postane kremast. Postupno dodajite slastičarski 
šećer, naizmjence s mlijekom. Dodajte rastopljenu čokoladu i vaniliju, tucite dok ne dobijete glatku 
smjesu.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EKM5570?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"