Миксеры Electrolux EKM5570 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

71
www.electrolux.com
DE
DK
EE
FA
HR
FR
HU
IT
LT
LV
NO
PL
FI
RO
RS
RU
SE
SI
SK
TR
UA
CZ
AR
GB
BG
RECEPTI
KOLIČINE I VRIJEME MUĆKANJA
Sastojci
Količina
Jedinica
Vrijeme
Brzina
Vrhnje
2.1~6.1
dl
60~80 s
8~10
Jaja - bjelanjak
1.2~2.4
dl
Najmanje 100 s
8~10
Pripremanje
Upotrijebite žičani mješač.
KOLIČINE I VRIJEME MIKSANJA (MIKSANJE LAGANOG TIJESTA (NPR: TIJESTO ZA TORTE))
Recept
Sastojci
Količina Jedinica
Vrijeme
Brzina
Kolač od dizanog tijesta
Brašno
6,0
dl
200~230 s
Srednja postavka
(postavka 5~6)
Margarin
1,5
dl
Šećer
1,7
dl
Prašak za pecivo
1,0
velika žlica
Čokoladna torta
Brašno
8,0
dl
300~360 s
Srednja postavka
(postavka 4~6)
Jaje
4,0
kom
Maslac
2,0
dl
Šećer
1,7
dl
Vanilin šećer
2,0
velika žlica
Kiselo vrhnje
1,0
dl
Mješavina nugata
100 g
g
Soda bikarbona
3,0
velika žlica
Pripremanje
Maslac mora biti sobne temperature, a ne tvrd. Miješajte omekšali maslac sa šećerom dok ne dobi-
jete pjenastu smjesu. Dodajte jedno po jedno jaje. Tijekom miješanja dodajte kiselo vrhnje i vanilin
šećer. Na kraju umiješajte brašno sa sodom bikarbonom.
Napomena: Upotrijebite nastavak
SoftEdge
Beater™* za kremastije smjese.
Kolač s maslacem
Brašno
3,0
dl
200~230 s
Srednja postavka
(postavka 4~6)
Margarin
1,5
dl
Šećer
1,7
dl
Svježe jaje
3
kom
Prašak za pecivo
1,0
velika žlica
Pripremanje
Sve sastojke stavite u zdjelu i miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu.
Napomena: Upotrijebite nastavak
SoftEdge
Beater™* za kremastije smjese.
Čokoladni maslac zamr-
zavanje kreme
Čokoladni čips s malo
šećera
2,3
dl
200~230 s
Srednja postavka
(postavka 4~6)
Maslac, smekšan
1,15
dl
Sipki slastičarski šećer
4,6
dl
Mlijeko
5
velika žlica
Ekstrakt vanilije
0,5
velika žlica
Pripremanje
Rastopite čokoladni čips iznad vruće vode i miješajte dok ne postane glatko. Ostavite sa strane,
rashladite 15 minuta. Preporučujemo uporabu nastavka
SoftEdge
Beater™* umjesto obložene
ravne metlice. U velikoj zdjeli tucite maslac dok ne postane kremast. Postupno dodajite slastičarski
šećer, naizmjence s mlijekom. Dodajte rastopljenu čokoladu i vaniliju, tucite dok ne dobijete glatku
smjesu.
Содержание
- 122 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ МЯСОРУБКИ*; ЧИСТКА И УХОД; Наслаждайтесь новым продуктом Electrolux!
- 123 МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ; Перед первым применением устройства внимательно прочтите
- 124 неправильной эксплуатации.; УСТРАНЕНИЕ НЕПОЛАДОК; НЕИСПРАВНОСТЬ; УТИЛИЗАЦИЯ
- 125 РЕЦЕПТЫ; КОЛИЧЕСТВО ПРОДУКТОВ И ВРЕМЯ ОБРАБОТКИ ПРИ ВЗБИВАНИИ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













