Electrolux EKM5570 - Инструкция по эксплуатации - Страница 29

Миксеры Electrolux EKM5570 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 160
Загружаем инструкцию
background image

29

www.electrolux.com

DE
DK
EE
FA

HR

FR

HU
IT
LT
LV
NO
PL

FI

RO
RS
RU
SE
SI
SK
TR
UA

CZ

AR

GB

BG

КОЛИЧЕСТВА И ВРЕМЕНА ЗА РАБОТА С КУКИТЕ ЗА ТЕСТО

Рецепта

Съставки

Количества Мерна ед-ца

Bремe

Скорост

Заквасено 
тесто* (хляб) 
мин. количества

брашно

6,0

дл.

350~380 сек.

Ниско  

настройка 

(Максимум позиция 2)

вода

2,0

дл.

Захар

2,4

дл.

Маргарин

1,0

суп.л.

Сол

1,0

ч.л.

Суха мая

2,0

ч.л.

Приготвяне

Поставете куката за тесто с покритие, за да смесите съставките.
Поставете всички съставки в купата и месете до получаване на добра смес. 
Бележка: Използвайте приставката 

SoftEdge

Beater™* за по-кремообразни резултати.

Покрийте купата с капака 

PerfectRise

Lid™* и оставете да се надигне.

Заквасено 
тесто* (тесто 
за пица) макс. 
количества

Пшенично брашно

16,0

дл.

Поне 480 сек.

Настройка 1~2 

(Максимум позиция 2)

Вода

4,0

дл.

Олио

1,0

дл.

Прясно яйце

2,0

бр.

Сол

3,0

ч.л.

Захар

2,0

ч.л.

Суха мая

1,0

суп.л.

Приготвяне

1. В съд разбъркайте половината от маята със солта и захарта и ги оставете настрана. 

2. В купата добавете останалата мая с водата и олиото; 

3. Това тесто трябва да се меси с телената бъркалка, на най-ниската скорост, до получаване на 

еднородна смес; 

4. Добавете пресните яйца в купата и отделената по т. 1 смес (маята със сол и захар). Увеличете 

скоростта до средна. 

5. Постепенно добавете половината брашно. Когато тестото нарасне като обем и консистенция, 

сменете приставката с куката за тесто с покритие. 

6. Добавете останалото брашно и продължете да смесвате. От този момент трябва да наблюдавате 

мощността на машината, така че да не надвишава позиция 2. Тестото трябва да се меси, докато 

започне да се освобождава напълно от вътрешната повърхност на купата. 

7. Покрийте купата с капака 

PerfectRise

Lid™* и оставете да се надигне.

*Не надвишавайте Скорост 2, когато приготвяте заквасено тесто. Това може да повреди уреда.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EKM5570?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"