Миксеры Electrolux EKM5570 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

137
www.electrolux.com
DE
DK
EE
FA
HR
FR
HU
IT
LT
LV
NO
PL
FI
RO
RS
RU
SE
SI
SK
TR
UA
CZ
AR
GB
BG
RECIPES
KOLIČINE ZA FUNKCIJO STEPANJA IN ČASI OBDELAVE
Sestavine
Količina
Enota
Čas
Hitrost
Smetana
2.1~6.1
dl
60~80 sek.
8~10
Jajčni beljak
1.2~2.4
dl
Vsaj 100 sek.
8~10
Priprava
Uporabite žičnato stepalo.
KOLIČINE ZA FUNKCIJO GNETENJA IN ČASI OBDELAVE (MEŠANJE MAJHNE KOLIČINE TESTA (NPR.: TESTA ZA KOLAČE))
Recept
Sestavine
Količina
Enota
Čas
Hitrost
Biskvit
Moka
6,0
dl
200~230 sek.
Srednja nastavitev (5~6)
Margarina
1,5
dl
Sladkor
1,7
dl
Pecilni prašek
1,0
žlička
Čokoladna torta
Moka
8,0
dl
300~360 sek.
Srednja nastavitev (4~6)
Jajce
4,0
kosi
Maslo
2,0
dl
Sladkor
1,7
dl
Vanilijev sladkor
2,0
žlički
Kisla smetana
1,0
dl
Surova mešanica nougata
100 g
g
Pekovska soda
3,0
žličke
Priprava
Maslo mora biti mehko in ne trdo. Maslo mešajte s sladkorjem, dokler ne nastane kremasta masa. Eno za drugim dodajajte jajca. Med
mešanjem dodajte kislo smetano in vanilijev sladkor. Na koncu vmešajte moko s pekovsko sodo.
Opomba:
uporabite orodje
SoftEdge
Beater™* za bolj kremaste rezultate.
Maslena pogača
Moka
3,0
dl
200~230 sek.
Srednja nastavitev (4~6)
Margarina
1,5
dl
Sladkor
1,7
dl
Sveže jajce
3
kosi
Pecilni prašek
1,0
žlička
Priprava
Vse sestavine dajte v posodo in jih mešajte, dokler zmes ni pripravljena.
Opomba:
uporabite orodje
SoftEdge
Beater™* za bolj kremaste rezultate.
Čokoladno maslo
kremasta glazura
Polsladki čokoladni koščki
2,3
dL
200~230 sek.
Srednja nastavitev (4~6)
Maslo, zmehčano
1,15
dL
Presejan sladkor v prahu
4,6
dL
Mleko
5
žličke
Izvleček vanilije
0,5
žličke
Priprava
Čokoladne koščke raztopite nad vročo vodo, da postanejo gladki. Odstavite jih in pustite, da se hladijo 15 minut.
Priporočamo, da namesto prevlečenega ploščatega mešala uporabite orodje
SoftEdge
Beater™*.
V veliki skledi stepajte maslo, da postane kremasto. Postopoma dodajte sladkor v prahu in izmenoma dolivajte mleko. Dodajte
stopljeno čokolado in vanilijo. Stepajte jih, dokler ne postanejo gladki.
Содержание
- 122 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ МЯСОРУБКИ*; ЧИСТКА И УХОД; Наслаждайтесь новым продуктом Electrolux!
- 123 МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ; Перед первым применением устройства внимательно прочтите
- 124 неправильной эксплуатации.; УСТРАНЕНИЕ НЕПОЛАДОК; НЕИСПРАВНОСТЬ; УТИЛИЗАЦИЯ
- 125 РЕЦЕПТЫ; КОЛИЧЕСТВО ПРОДУКТОВ И ВРЕМЯ ОБРАБОТКИ ПРИ ВЗБИВАНИИ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













