Миксеры Electrolux EKM5570 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

28
www.electrolux.com
РЕЦЕПТИ
КОЛИЧЕСТВА И ВРЕМЕНА ЗА РАЗБЪРКВАНЕ
Съставки
Количества
Мерна ед-ца
Bремe
Скорост
Сметана
2.1~6.1
дл.
60~80сек.
8~10
Белтък
1.2~2.4
дл.
Поне 100 сек.
8~10
Приготвяне
Използвайте телената бъркалка.
КОЛИЧЕСТВА И ВРЕМЕНА ЗА РАЗБИВАНЕ (РАЗМЕСВАНЕ НА МЕКО ТЕСТО (ПР.: ТЕСТО ЗА ТОРТА))
Рецепта
Съставки
Количества
Мерна ед-ца
Bремe
Скорост
Пандишпан
Брашно
6,0
дл.
200~230 сек.
Средно настройка
(5~6настройка)
Маргарин
1,5
дл.
Захар
1,7
дл.
Бакпулвер
1,0
ч.л.
шоколадова
торта
Брашно
8,0
дл.
300~360 сек.
Средно настройка
(4~6настройка)
Яйце
4,0
бр.
Чисто масло
2,0
дл.
Захар
1,7
дл.
Ванилена захар
2,0
ч.л.
Сметана
1,0
дл.
Сурова смес нуга
100гр.
г
Сода за готвене
3,0
ч.л.
Приготвяне
Маслото трябва да е меко, а не твърдо. Разбъркайте мекото масло със захарта до получаване на
кремообразна смес. Добавете яйцата едно след друго. Докато разбърквате добавете сметаната и
ванилената захар. Накрая разбъркайте брашното заедно със содата за готвене.
Бележка: Използвайте приставката
SoftEdge
Beater™* за по-кремообразни резултати.
Маслен кейк
Брашно
3,0
дл.
200~230 сек.
Средно настройка
(4~6настройка)
Маргарин
1,5
дл.
Захар
1,7
дл.
Прясно яйце
3
бр.
Бакпулвер
1,0
ч.л.
Приготвяне
Поставете всички съставки в купата и ги разбъркайте докато се смесят напълно.
Шоколадово
масло глазура
от крем
Полусладки шоколадови
пръчици
2,3
дл.
200~230 сек.
Средно настройка
(4~6настройка)
Масло, размекнато
1,15
дл.
Пресята сладкарска захар 4,6
дл.
Мляко
5
ч.л.
Екстракт от ванилия
0,5
ч.л.
Приготвяне
Разтопете шоколадовите пръчици на гореща вода; бъркайте, докато се получи еднородна смес.
Отстранете от котлона; оставете да се охлади за 15 мин. Препоръчваме да се използва приставката
SoftEdge
Beater™*, вместо плоската бъркалка с покритие. В голяма купа, разбийте маслото докато
стане кремообразно. Постепенно добавяйте сладкарската захар и млякото. Добавете разтопения
шоколад и ванилията; разбийте, докато се получи еднородна смес.
Содержание
- 122 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ МЯСОРУБКИ*; ЧИСТКА И УХОД; Наслаждайтесь новым продуктом Electrolux!
- 123 МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ; Перед первым применением устройства внимательно прочтите
- 124 неправильной эксплуатации.; УСТРАНЕНИЕ НЕПОЛАДОК; НЕИСПРАВНОСТЬ; УТИЛИЗАЦИЯ
- 125 РЕЦЕПТЫ; КОЛИЧЕСТВО ПРОДУКТОВ И ВРЕМЯ ОБРАБОТКИ ПРИ ВЗБИВАНИИ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













