Electrolux EKM5570 - Инструкция по эксплуатации - Страница 28

Миксеры Electrolux EKM5570 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 160
Загружаем инструкцию
background image

28

www.electrolux.com

РЕЦЕПТИ

КОЛИЧЕСТВА И ВРЕМЕНА ЗА РАЗБЪРКВАНЕ

Съставки

Количества

Мерна ед-ца

Bремe

Скорост

Сметана

2.1~6.1

дл.

60~80сек.

8~10

Белтък

1.2~2.4

дл.

Поне 100 сек.

8~10

Приготвяне

Използвайте телената бъркалка.

КОЛИЧЕСТВА И ВРЕМЕНА ЗА РАЗБИВАНЕ (РАЗМЕСВАНЕ НА МЕКО ТЕСТО (ПР.: ТЕСТО ЗА ТОРТА))

Рецепта

Съставки

Количества

Мерна ед-ца

Bремe

Скорост

Пандишпан

Брашно

6,0

дл.

200~230 сек.

Средно настройка

(5~6настройка)

Маргарин

1,5

дл.

Захар

1,7

дл.

Бакпулвер

1,0

ч.л.

шоколадова 
торта

Брашно

8,0

дл.

300~360 сек.

Средно настройка

(4~6настройка)

Яйце

4,0

бр.

Чисто масло

2,0

дл.

Захар

1,7

дл.

Ванилена захар

2,0

ч.л.

Сметана

1,0

дл.

Сурова смес нуга

100гр.

г

Сода за готвене

3,0

ч.л.

Приготвяне

Маслото трябва да е меко, а не твърдо. Разбъркайте мекото масло със захарта до получаване на 
кремообразна смес. Добавете яйцата едно след друго. Докато разбърквате добавете сметаната и 
ванилената захар. Накрая разбъркайте брашното заедно със содата за готвене. 
Бележка: Използвайте приставката 

SoftEdge

Beater™* за по-кремообразни резултати.

Маслен кейк

Брашно

3,0

дл.

200~230 сек.

Средно настройка

(4~6настройка)

Маргарин

1,5

дл.

Захар

1,7

дл.

Прясно яйце 

3

бр.

Бакпулвер

1,0

ч.л.

Приготвяне

Поставете всички съставки в купата и ги разбъркайте докато се смесят напълно.

Шоколадово 
масло глазура 
от крем

Полусладки шоколадови 

пръчици

2,3

дл.

200~230 сек.

Средно настройка

(4~6настройка)

Масло, размекнато

1,15

дл.

Пресята сладкарска захар 4,6

дл.

Мляко

5

ч.л.

Екстракт от ванилия

0,5

ч.л.

Приготвяне

Разтопете шоколадовите пръчици на гореща вода; бъркайте, докато се получи еднородна смес. 
Отстранете от котлона; оставете да се охлади за 15 мин.  Препоръчваме да се използва приставката 

SoftEdge

Beater™*, вместо плоската бъркалка с покритие. В голяма купа, разбийте маслото докато 

стане кремообразно. Постепенно добавяйте сладкарската захар и млякото. Добавете разтопения 
шоколад и ванилията; разбийте, докато се получи еднородна смес.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EKM5570?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"