Миксеры Electrolux EKM5570 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

144
www.electrolux.com
MNOŽSTVÁ URČENÉ NA HNETANIE A DOBA SPRACOVANIA
Recept
Prísady
Množstvo
Jednotka
Čas
Rýchlosť
Kysnuté cesto*
(chlieb), min.
množstvo
Múka
6,0
dl
350 – 380 s
Nízke nastavenie
(Maximálne 2. stupeň)
Voda
2,0
dl
Cukor
2,4
dl
Margarín
1,0
lyžica
Soľ
1,0
čaj. lyž.
Sušené droždie
2,0
čaj. lyž.
Ako na to
Nasaďte hák na cesto s ochrannou vrstvou na vymiesenie prísad.
Všetky prísady dajte do misy a riadne ich premieste.
Misku zakryte krytom na kysnutie
PerfectRise
Lid™* a nechajte cesto vykysnúť.
Kysnuté cesto* (cesto
na pizzu), max.
množstvo
Pšeničná múka
16,0
dl
Aspoň 480 s
Nízke nastavenie
(Maximálne 2. stupeň)
Voda
4,0
dl
Olej
1,0
dl
Čerstvé vajíčka
2,0
ks
Soľ
3,0
čaj. lyž.
Cukor
2,0
čaj. lyž.
Sušené droždie
1,0
lyžica
Ako na to
1. V nádobe zmiešajte polovicu droždia so soľou a cukrom a nechajte odstáť.
2. Do misky pridajte zvyšné droždie s vodou a olejom.
3. Na vymiešanie cesta by ste mali použiť drôtený šľahací nástavec pri minimálnej rýchlosti, kým nevznikne hladká zmes.
4. Do misky pridajte čerstvé vajíčka a odstátu zmes z bodu 1 (droždie zmiešané so soľou a cukrom). Rýchlosť by ste mali zvýšiť na
strednú.
5. Postupne pridajte polovicu múky. Keď cesto nadobudne väčší objem a nadýchanejšiu konzistenciu, zmeňte nástavec na hák na cesto
s ochranným povrchom.
6. Pridajte zvyšok múky a pokračujte v hnietení. Teraz je potrebné sledovať príkon spotrebiča, takže nastavenie nesmie presiahnuť
stupeň 2. Cesto by sa malo miešať dovtedy, kým sa nebude úplne oddeľovať od vnútorného povrchu misky.
7. Zakryte misku krytom na kysnutie
PerfectRise
Lid™* a nechajte cesto kysnúť.
* Pri príprave kysnutého cesta neprekračujte rýchlosť č. 2. Toto môže poškodiť spotrebič.
Содержание
- 122 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ МЯСОРУБКИ*; ЧИСТКА И УХОД; Наслаждайтесь новым продуктом Electrolux!
- 123 МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ; Перед первым применением устройства внимательно прочтите
- 124 неправильной эксплуатации.; УСТРАНЕНИЕ НЕПОЛАДОК; НЕИСПРАВНОСТЬ; УТИЛИЗАЦИЯ
- 125 РЕЦЕПТЫ; КОЛИЧЕСТВО ПРОДУКТОВ И ВРЕМЯ ОБРАБОТКИ ПРИ ВЗБИВАНИИ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













