Миксеры Electrolux EKM5570 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

11
www.electrolux.com
DE
DK
EE
FA
HR
FR
HU
IT
LT
LV
NO
PL
FI
RO
RS
RU
SE
SI
SK
TR
UA
CZ
AR
GB
BG
HOOKS FUNCTION QUANTITIES AND PROCESSING TIMES
Recipe
Ingredients
Quantity
Unit
Time
Speed
Yeast dough* (bread)
min. Quantities
Flour
6,0
dL
350~380s
Low setting
(max. 2 setting)
Water
2,0
dL
Sugar
2,4
dL
Margarline
1,0
tbs
Salt
1,0
tsp
Dry Yeast
2,0
tsp
Method
Assemble the coated dough hook to mix the ingredients.
Place all the ingredients into the bowl and knead until satisfactory.
Cover the bowl with the
PerfectRise
Lid™* and let it rise.
Yeast dough* (Pizza
dough) max quantities
Wheat flour
16,0
dL
At least 480s
Low setting
(max. 2 setting)
Water
4,0
dL
Oil
1,0
dL
Fresh egg
2,0
pcs
Salt
3,0
tsp
Sugar
2,0
tsp
Dry Yeast
1,0
tbs
Method
1.
In a container mix half of the yeast with the salt and the sugar and set aside;
2.
In the bowl add the remaining yeast with the water and the oil;
3.
This dough should be mixed with a whire whip tool, at minimum speed until a smooth mixture is obtained;
4.
Add into the bowl the fresh eggs and the preparation set aside in point 1 (the yeast mixed with salt and sugar). The speed
should be increased to medium.
5.
Add half of the flour gradually. When the dough acquires a bigger volume and consistency change the tool to the coated
dough hook tool.
6.
Add the rest of the flour and continue mixing. At this point you will need to monitor the input power of the machine, so that it
doesn’t exceed setting 2.The dough should be mixed until it releases completely from the interior surface of the bowl.
7.
Cover the bowl with the
PerfectRise
Lid™* and let it rise.
*Do not exceed Speed 2 when preparing yeast dough. This may damage the machine.
Содержание
- 122 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ МЯСОРУБКИ*; ЧИСТКА И УХОД; Наслаждайтесь новым продуктом Electrolux!
- 123 МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ; Перед первым применением устройства внимательно прочтите
- 124 неправильной эксплуатации.; УСТРАНЕНИЕ НЕПОЛАДОК; НЕИСПРАВНОСТЬ; УТИЛИЗАЦИЯ
- 125 РЕЦЕПТЫ; КОЛИЧЕСТВО ПРОДУКТОВ И ВРЕМЯ ОБРАБОТКИ ПРИ ВЗБИВАНИИ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













