Миксеры Electrolux EKM5570 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

101
www.electrolux.com
DE
DK
EE
FA
HR
FR
HU
IT
LT
LV
NO
PL
FI
RO
RS
RU
SE
SI
SK
TR
UA
CZ
AR
GB
BG
OPPSKRIFTER
VISPEMENGDER OG TILBEREDNINGSTID
Ingredienser
Antall
Enhet
Tid
Hastighet
Fløte
2.1~6.1
dl
60~80s
8~10
Eggehvite
1.2~2.4
dl
Minst 100s
8~10
Metode
Bruk vispen.
PISKEMENGDER OG TILBEREDNINGSTIDER (BLANDING AV LETT DEIG (F.EKS.: MYK KAKEDEIG))
Oppskrift
Ingredienser
Antall
Enhet
Tid
Hastighet
Sukkerbrød
Mel
6,0
dl
200~230s
Medium
hastighet
(innstilling 5~6)
Margarin / smør
1,5
dl
Sukker
1,7
dl
Bakepulver
1,0
ss
Sjokoladekake
Mel
8,0
dl
300~360s
Medium
hastighet
(innstilling 4~6)
Egg
4,0
stk
Margarin / smør
2,0
dl
Sukker
1,7
dl
Vaniljesukker
2,0
ss
Rømme
1,0
dl
Nougat
100 g
g
Bakepulver
3,0
ss
Tilberedning
Smøret skal være mykt, ikke hardt. Rør det myke smøret med sukkeret til det er kremet. Tilsett ett og ett
egg. Tilsett rømme og vaniljesukker under røring. Rør til slutt inn melet og bakepulveret.
Merk: Bruk
SoftEdge
Beater™* for mer kremete resultater.
Smørkake
Mel
3,0
dl
200~230s
Medium
hastighet
(innstilling 4~6)
Margarin / smør
1,5
dl
Sukker
1,7
dl
Egg
3
stk
Bakepulver
1,0
ss
Tilberedning
Hell alle ingrediensene i bollen og bland til røren er klar.
Merk: Bruk
SoftEdge
Beater™* for mer kremete resultater.
Sjokoladesmør
kremfrosting
Semisøte sjokoladebiter
2,3
dl
200~230s
Medium
hastighet
(innstilling 4~6)
Myknet smør
1,15
dl
Siktet melis
4,6
dl
Melk
5
ss
Vaniljeekstrakt
0,5
ss
Tilberedning
Smelt sjokoladebiter over varmt vann, rør til det blir mykt. Sett til side; avkjøl i 15 minutter. Vi anbefaler å
bruke
SoftEdge
Beater™* i stedet for flatvispen. Visp smøret i en stor bolle til det får en kremete konsistens.
Tilsett melis litt etter litt, alternativt med melk. Tilsett smeltet sjokolade og vanilje; rør til det er glatt.
Содержание
- 122 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ МЯСОРУБКИ*; ЧИСТКА И УХОД; Наслаждайтесь новым продуктом Electrolux!
- 123 МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ; Перед первым применением устройства внимательно прочтите
- 124 неправильной эксплуатации.; УСТРАНЕНИЕ НЕПОЛАДОК; НЕИСПРАВНОСТЬ; УТИЛИЗАЦИЯ
- 125 РЕЦЕПТЫ; КОЛИЧЕСТВО ПРОДУКТОВ И ВРЕМЯ ОБРАБОТКИ ПРИ ВЗБИВАНИИ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













