Миксеры Electrolux EKM5570 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

138
www.electrolux.com
KOLIČINE ZA FUNKCIJO Z METLICAMA ZA TESTO IN ČASI OBDELAVE
Recept
Sestavine
Količina
Enota
Čas
Hitrost
Najm. količine za
kvašeno testo* (kruh)
Moka
6,0
dl
350~380 sek.
Nizka nastavitev
(Največja nastavitev 2)
Voda
2,0
dl
Sladkor
2,4
dl
Margarina
1,0
žlica
Sol
1,0
žlička
Suhi kvas
2,0
žlička
Priprava
Sestavite prevlečeno kljuko za testo, s katerim boste zmešali sestavine.
Vse sestavine dajte v posodo in gnetite do želenega rezultata.
Posodo prekrijte s pokrovko
PerfectRise
Lid™* in pustite maso vzhajati.
Najv. količine za
kvašeno testo* (testo
za pizzo)
Pšenična moka
16,0
dl
Vsaj 480 sek.
Nizka nastavitev
(Največja nastavitev 2)
Voda
4,0
dl
Olje
1,0
dl
Sveže jajce
2,0
kosa
Sol
3,0
žličke
Sladkor
2,0
žlički
Suhi kvas
1,0
žlica
Priprava
1. V posodi zmešajte polovico kvasa s soljo in sladkorjem ter posodo postavite na stran.
2 V posodo dodajte preostali kvas in vodo ter olje.
3. To testo je treba zmešati z žičnatim stepalom pri najmanjši hitrosti, dokler ne dobite gladke mešanice.
4. V skledo dodajte sveža jajca in pripravek, ki ste ga dali na stran v točki 1 (kvas, zmešan s soljo in sladkorjem). Hitrost je treba povečati
na srednjo.
5. Postopoma dodajte polovico moke. Ko postane testo prostornejše in se konsistenca spremeni, zamejajte orodje s prevlečeno kljuko
za testo.
6. Dodajte preostalo moko in nadaljujte z mešanjem. Na tej točki orate spremljati vhodno moč stroja, tako da ne preseže nastavitve 2.
Testo je treba mešati, dokler se v celoti ne odlepi z notranje površine sklede.
7. Posodo prekrijte s pokrovko
PerfectRise
Lid™* in pustite maso vzhajati.
*Pri pripravi kvašenega testa ne presezite hitrosti 2. Aparat se lahko tako poškoduje.
Содержание
- 122 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ МЯСОРУБКИ*; ЧИСТКА И УХОД; Наслаждайтесь новым продуктом Electrolux!
- 123 МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ; Перед первым применением устройства внимательно прочтите
- 124 неправильной эксплуатации.; УСТРАНЕНИЕ НЕПОЛАДОК; НЕИСПРАВНОСТЬ; УТИЛИЗАЦИЯ
- 125 РЕЦЕПТЫ; КОЛИЧЕСТВО ПРОДУКТОВ И ВРЕМЯ ОБРАБОТКИ ПРИ ВЗБИВАНИИ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













