Electrolux EKM5570 - Инструкция по эксплуатации - Страница 119

Миксеры Electrolux EKM5570 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 160
Загружаем инструкцию
background image

119

www.electrolux.com

DE
DK
EE
FA

HR

FR

HU
IT
LT
LV
NO
PL

FI

RO
RS
RU
SE
SI
SK
TR
UA

CZ

AR

GB

BG

RECEPTI

KOLIČINE ZA MUĆENJE I VREME OBRADE

Sastojci  

Količina 

Jedinica 

Tačno vreme

Brzina

Neutralna pavlaka

2.1~6.1

dl 

60~80 sek.

8~10

Jaje - belance

1.2~2.4

dl 

Barem 100 sek.

8~10

Metoda

Koristite žicu.

KOLIČINE ZA LUPANJE I VREME OBRADE (MEŠANJE LAGANOG TESTA (NPR: TESTO ZA KOLAČ))

Recept 

Sastojci 

Količina 

Jedinica 

Tačno vreme

Brzina

Biskvit torta

Brašno

6,0

dl

200~230 sek.

Srednje podešavanje  

(podešavanje 5~6)

Margarin

1,5

dl

Šećer

1,7

dl

Prašak za pecivo

1,0

kaf.kaš.

čokoladni kolač

Brašno

8,0

dl

300~360 sek.

Srednje podešavanje  

(podešavanje 4~6)

Jaje

4,0

kom.

Puter

2,0

dl

Šećer

1,7

dl

Vanilin šećer

2,0

kaf.kaš.

Kisela pavlaka

1,0

dl

Sirova nugat mešavina

100 г

g

Soda bikarbona

3,0

kaf.kaš.

Metoda

Puter ne treba da bude tvrd već mekan. Umešajte omekšali puter sa šećerom dok ne postane kremast. Jedno za drugim, dodajte jaja. 
Tokom mešanja, dodajte kiselu pavlaku i vanilin šećer. Na kraju umešajte brašno u koje ste dodali sodu bikarbonu. 

Napomena:

 Koristite 

SoftEdge

Beater™* za kremastiji rezultat.

Kolač s puterom

Brašno

3,0

dl

200~230 sek.

Srednje podešavanje  

(podešavanje 4~6)

Margarin

1,5

dl

Šećer

1,7

dl

Sveže jaje 

3

kom.

Prašak za pecivo

1,0

kaf.kaš.

Postupak
Ubacite sve sastojke u činiju, zamešajte ih, dok ne dobijete odgovarajuću smesu. 

Napomena:

 Koristite 

SoftEdge

Beater™* za kremastiji rezultat.

Puter sa čokoladom 
kremasti fil

Poluslatki komadići čokolade

2,3

dl

200~230 sek.

Srednje podešavanje  

(podešavanje 4~6)

Puter, omekšali

1,15

dl

Prosejani šećer

4,6

dl

Mleko

5

kaf.kaš.

Ekstrakt vanile

0,5

kaf.kaš.

Metoda

Istopite komadiće čokolade iznad vrele vode, mešajte dok se smesa ne ujednači. Stavite sa strane, hladite 15 minuta.  
Preporučujemo da koristite 

SoftEdge

Beater™* umesto obloženog pljosnatog nastavka. 

U velikoj posudi mešajte puter dok ne postane kremast. Polako dodajte šećer, nazimenično sa mlekom Dodajte istopljenu čokoladu i 
vanilu, mešajte dok se smesa ne ujednači.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux EKM5570?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"