Миксеры Electrolux EKM5570 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

119
www.electrolux.com
DE
DK
EE
FA
HR
FR
HU
IT
LT
LV
NO
PL
FI
RO
RS
RU
SE
SI
SK
TR
UA
CZ
AR
GB
BG
RECEPTI
KOLIČINE ZA MUĆENJE I VREME OBRADE
Sastojci
Količina
Jedinica
Tačno vreme
Brzina
Neutralna pavlaka
2.1~6.1
dl
60~80 sek.
8~10
Jaje - belance
1.2~2.4
dl
Barem 100 sek.
8~10
Metoda
Koristite žicu.
KOLIČINE ZA LUPANJE I VREME OBRADE (MEŠANJE LAGANOG TESTA (NPR: TESTO ZA KOLAČ))
Recept
Sastojci
Količina
Jedinica
Tačno vreme
Brzina
Biskvit torta
Brašno
6,0
dl
200~230 sek.
Srednje podešavanje
(podešavanje 5~6)
Margarin
1,5
dl
Šećer
1,7
dl
Prašak za pecivo
1,0
kaf.kaš.
čokoladni kolač
Brašno
8,0
dl
300~360 sek.
Srednje podešavanje
(podešavanje 4~6)
Jaje
4,0
kom.
Puter
2,0
dl
Šećer
1,7
dl
Vanilin šećer
2,0
kaf.kaš.
Kisela pavlaka
1,0
dl
Sirova nugat mešavina
100 г
g
Soda bikarbona
3,0
kaf.kaš.
Metoda
Puter ne treba da bude tvrd već mekan. Umešajte omekšali puter sa šećerom dok ne postane kremast. Jedno za drugim, dodajte jaja.
Tokom mešanja, dodajte kiselu pavlaku i vanilin šećer. Na kraju umešajte brašno u koje ste dodali sodu bikarbonu.
Napomena:
Koristite
SoftEdge
Beater™* za kremastiji rezultat.
Kolač s puterom
Brašno
3,0
dl
200~230 sek.
Srednje podešavanje
(podešavanje 4~6)
Margarin
1,5
dl
Šećer
1,7
dl
Sveže jaje
3
kom.
Prašak za pecivo
1,0
kaf.kaš.
Postupak
Ubacite sve sastojke u činiju, zamešajte ih, dok ne dobijete odgovarajuću smesu.
Napomena:
Koristite
SoftEdge
Beater™* za kremastiji rezultat.
Puter sa čokoladom
kremasti fil
Poluslatki komadići čokolade
2,3
dl
200~230 sek.
Srednje podešavanje
(podešavanje 4~6)
Puter, omekšali
1,15
dl
Prosejani šećer
4,6
dl
Mleko
5
kaf.kaš.
Ekstrakt vanile
0,5
kaf.kaš.
Metoda
Istopite komadiće čokolade iznad vrele vode, mešajte dok se smesa ne ujednači. Stavite sa strane, hladite 15 minuta.
Preporučujemo da koristite
SoftEdge
Beater™* umesto obloženog pljosnatog nastavka.
U velikoj posudi mešajte puter dok ne postane kremast. Polako dodajte šećer, nazimenično sa mlekom Dodajte istopljenu čokoladu i
vanilu, mešajte dok se smesa ne ujednači.
Содержание
- 122 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ МЯСОРУБКИ*; ЧИСТКА И УХОД; Наслаждайтесь новым продуктом Electrolux!
- 123 МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ; Перед первым применением устройства внимательно прочтите
- 124 неправильной эксплуатации.; УСТРАНЕНИЕ НЕПОЛАДОК; НЕИСПРАВНОСТЬ; УТИЛИЗАЦИЯ
- 125 РЕЦЕПТЫ; КОЛИЧЕСТВО ПРОДУКТОВ И ВРЕМЯ ОБРАБОТКИ ПРИ ВЗБИВАНИИ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













