Кухонные комбайны Philips HR7754 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

S L OV E N S K Y
1 5 7
- 1 čajová lyžička zmesi talianskych byliniek
(sušené, alebo čerstvé)
- 1 cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- soľ a čierne korenie
- cukor
Suroviny, ktoré sa uložia na omáčku:
- olivy, saláma, ar tičoky, šampiňóny, ančovičky, syr
Mozzarella, paprika, strúhaný syr a olivový olej
podľa chuti
B
Háky na miesenie upevnite do nádoby na
miešanie. Do nádoby dajte všetky suroviny na
prípravu cesta a nechajte ich premiesiť asi
1 minútu, kým nevznikne hladká masa. Cesto
odložte do zvláštnej nádoby, prikr yte ho vlhkou
utierkou a nechajte 30 minút nakysnúť.
B
Pokrájajte cibuľu a cesnak pomocou kovových
čepelí v nádobe na spracovanie potravín a opražte
ich do sklovita na panvici. Pridajte rajčinový pretlak
a bylinky a asi 10 minút miešajte. Dochuťte soľou,
čiernym korením a cukrom. Omáčku nechajte
vychladnúť.
B
Rúru vyhrejte na 250°C.
B
Cesto vyvaľkajte na pomúčenej doske na dva
kruhy. Položte ich na vymastený plech na pečenie.
Potrite ich pripravenou omáčkou tak, aby okraj
cesta zostal voľný. Na vrch poukladajte prísady,
ktoré ste si zvolili, posypte strúhaným syrom a
pokvapkajte trochou olivového oleja.
B
Pečte 12-15 minút.
Smažená zelenina so zemiakmi
Suroviny:
- 1 vajce
- 50ml mlieka
- 1 polievková lyžica múky
- 1 čajová lyžička koriandra
- soľ a čierne korenie
- 2 veľké zemiaky (asi 300g)
- 100g mrkvy
- 150g zeleru
- 50g slnečnicových semiačok alebo 2 polievkové
lyžice varenej kukurice
- olej na smaženie
B
Pomocou kovových čepelí zmiešajte vajce, mlieko,
múku, koriander, soľ a čierne korenie.
B
Pomocou nástavca na krájanie nahrubo posekajte
očistené zemiaky, mrkvu a zeler a pridajte zmes s
vajcom a slnečnicové semiačka, alebo varenú
kukuricu. Všetko riadne premiešajte.
B
Na panvici zohrejte olej a z oboch strán do
zlatova osmažte pripravenú hmotu vyformovanú
do tvaru pirôžkov. Pirôžky nechajte vychladnúť na
kuchynskom papieri.
B
Smaženie tr vá 3-4 minúty.
Chlieb (biely)
Suroviny:
- 500g múky na chlieb
- 25g mäkkého masla alebo stuženého tuku
- 25g čerstvých kvasníc alebo 20g sušených
kvasníc
- 260ml vody
- 10g soli
- 10g cukru
Содержание
- 70 Внимание
- 71 Как пользоваться электроприбором
- 72 Встроенная блокировка; Загрузочный бункер и толкатель; Металлический нож; Снимите с ножа защитный колпачок.
- 73 - После этого скорость возрастет до; Полезные советы; Снимите с чаши крышку.
- 74 Вставьте нож в верхнюю часть патрона.
- 75 Поместите в чашу ингредиенты.; Баллонные сбивалки
- 76 - Приготовления пюре из отварных
- 77 большой объем продуктов, разделите его на
- 78 Соковыжималка
- 79 Нажмите на кнопку выжимания сока.
- 80 Перед использованием соковыжималки:; Очистка
- 81 Вымойте шестерни и насадку-; Хранение; Хранение мелких принадлежностей; Гарантия и обслуживание
- 82 Функции, принадлежности и операции; Поиск и устранение неисправностей
- 83 Объемы продуктов и время обработки
- 87 Рецепты; порошок карри, паприка
- 88 Фруктовый пирог; дрожжей
- 89 С. Подавайте в теплом; Клубничный пирог
- 90 Нагрейте духовку до 180
- 91 Нагрейте духовку до 200; Шоколадный кекс; Нагрейте духовку до 160
- 92 картофеля; Пицца; сушеных дрожжей
- 93 Обжаренные овощи и картофель; Обжаренные овощи и картофель
- 94 С в течение приблизительно 35 минут












