Кухонные комбайны Philips HR7754 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

S L OV E N S K Y
1 5 3
Ovocný koláč
Suroviny:
- 180g datlí
- 270g sliviek
- 60g mandlí
- 60g vlašských orechov
- 60g hrozienok
- 60g veľkých sušených hrozienok
- 240g celozrnnej ražnej múky
- 120g pšeničnej múky
- 120g hnedého cukru
- 360g plnotučného mlieka
- štipka soli
- 1 sáčok prášku na pečenie
B
Do nádoby vložte kovové čepele. Nasypte všetky
prísady a nastavte spracovanie potravín strúhaním.
Zariadenie nechajte 30 sekúnd pracovať. Ak sa
cesto lepí na veko a na steny nádoby, oddeľte ho
pomocou varešky. Koláč pečte v 30cm dlhej forme
na pečenie 40 minút pri 170°C.
Pórový koláč
Suroviny na prípravu cesta:
- 250g pšeničnej múky (prípadne celozrnnej
pšeničnej múky)
- štipka soli
- 1 polievková lyžica medu
- 20g čerstvých kvasníc alebo 1/2 sáčku sušených
kvasníc
- 100g masla
- 6 polievkových lyžíc vlažnej vody
Suroviny na prípravu plnky:
- 500g póru
- rastlinný olej
- 4 vajcia
- 500g kyslej smotany
- soľ, čierne korenie, 1-2 polievkové lyžice múky,
ak bude treba
B
Všetky prísady na prípravu cesta dajte do nádoby
a vymieste pevné cesto. Počkajte 30 minút, kým
cesto nakysne.
B
Pór nakrájajte na kolieska pomocou
nastaviteľného disku na krájanie plátkov (napr.
nastavenie 3). Na panvicu nalejte trochu oleja a
niekoľko minút na ňom pražte nakrájaný pór.
Ostatné prísady vložte do nádoby mixéra a
nechajte ich pomixovať, aby vznikla hmota s
krémovou konzistenciou. Pridajte 1-2 polievkové
lyžice múky, aby ste krém zahustili.
B
Vymažte formu na pečenie s priemerom 24cm a
na jej spod a boky uložte cesto. Na cesto naneste
pripravený krém a navrch rozložte ostatné prísady.
Pečte v predohriatej rúre 40 minút pri 180°C.
Koláč môžete podávať teplý, ale aj studený.
Maďarský guláš
Suroviny:
- 1 polievková lyžica oleja
- 1 stredná cibuľa
- 1 čajová lyžička mletej papriky
- 400g hovädzieho alebo bravčového mäsa
- 1 zelená paprika
- 1 rajčina
Содержание
- 70 Внимание
- 71 Как пользоваться электроприбором
- 72 Встроенная блокировка; Загрузочный бункер и толкатель; Металлический нож; Снимите с ножа защитный колпачок.
- 73 - После этого скорость возрастет до; Полезные советы; Снимите с чаши крышку.
- 74 Вставьте нож в верхнюю часть патрона.
- 75 Поместите в чашу ингредиенты.; Баллонные сбивалки
- 76 - Приготовления пюре из отварных
- 77 большой объем продуктов, разделите его на
- 78 Соковыжималка
- 79 Нажмите на кнопку выжимания сока.
- 80 Перед использованием соковыжималки:; Очистка
- 81 Вымойте шестерни и насадку-; Хранение; Хранение мелких принадлежностей; Гарантия и обслуживание
- 82 Функции, принадлежности и операции; Поиск и устранение неисправностей
- 83 Объемы продуктов и время обработки
- 87 Рецепты; порошок карри, паприка
- 88 Фруктовый пирог; дрожжей
- 89 С. Подавайте в теплом; Клубничный пирог
- 90 Нагрейте духовку до 180
- 91 Нагрейте духовку до 200; Шоколадный кекс; Нагрейте духовку до 160
- 92 картофеля; Пицца; сушеных дрожжей
- 93 Обжаренные овощи и картофель; Обжаренные овощи и картофель
- 94 С в течение приблизительно 35 минут












