Philips HR7754 - Инструкция по эксплуатации - Страница 151

Кухонные комбайны Philips HR7754 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 182
Загружаем инструкцию
background image

S L OV E N S K Y

1 5 1

Použitie

Omáčky,
džemy,
pudingy, jedlo
pre deti

Omáčky,
džemy,
pudingy, jedlo
pre deti

Zdobenie,
dresingy

Omáčky,
polievky,
zdobenie,
bylinkové
maslo

Ovocné šťavy

Postup

Tip: použite trochu citrónovej
šťavy, aby sa nezmenila farba
spracovávaného ovocia. Jemné
pyré pripravíte ak do nádoby
pridáte tekutinu.

Tip: použite trochu citrónovej
šťavy, aby sa nezmenila farba
spracovávaného ovocia.

Cesnak očistite. Tlačidlo pulzu
stlačte iba niekoľkokrát, aby ste
cesnak nepostrúhali príliš
najemno. Použite aspoň 150g
cesnaku.

Pred tým, ako bylinky posekáte,
umyte ich a osušte.

Pripravte šťavu v odšťavovači.

Tlačidl
o
spôso
bu
sprac
ovania
/
prísluš
enstv
o

D

¥

P

¥

P

¥

P

©

Maxi
málne
množs
tvo

500g

500g

300g

Aspoň
50g

500g
(celko

množs
tvo)

Prísady a
postup

Ovocie (napr.
jablká, banány,
jedlé gaštany) -
príprava pyré

Ovocie (napr.
jablká, banány)
- strúhanie

Cesnak -
strúhanie

Bylinky (napr.
petržlenová
vňať) - sekanie

Šťavy (napr. z
jabĺ, mrkvy,
atď.) -
odšťavovanie,
mixovanie

Použitie

Šaláty,
zdobenie,
omáčky na
pečené mäso

Tatársky biftek,
hamburger y,
mäsové guličky

Tatársky biftek,
hamburger y,
mäsové guličky

Mliečne
koktaily

Rôzne koláče

Postup

Všetky prísady musia mať
izbovú teplotu. Poznámka:
použite aspoň jedno veľké
vajce a dve menšie vajcia, alebo
dve žĺtka. Do nádoby dajte
vajcia, trochu octu a po
kvapkách pridajte olej.

Najskôr odstráňte šľachy a
kosti. Mäso nakrájajte na kocky
veľkosti 3cm. Stlačením tlačidla
pulzu získate hrubo pomleté
mäso.

Najskôr odstráňte šľachy a
kosti. Mäso nakrájajte na kocky
veľkosti 3cm. Stlačením tlačidla
pulzu získate hrubo pomleté
mäso.

Potlačte ovocie (napr. banány,
jahody) spolu s cukrom,
mliekom a trochou zmrzliny a
dobre pomiešajte.

Prísady musia mať izbovú
teplotu. Miešajte zmäknuté
maslo s cukrom kým nevznikne
hladká krémová hmota. Potom
pridajte mlieko, vajcia a múku.

Tlačidl
o
spôso
bu
sprac
ovania
/
prísluš
enstv
o

ø

/

ß

¥

P

¥

P

D

π

/

Maxi
málne
množs
tvo

3
vajcia

500g

400g

500ml
mlieka

4
vajcia

Prísady a
postup

Majonéza -
príprava
emulzie

Mäso (chudé)
- mletie

Mäso
(prerastené),
r yby, hydina -
mletie

Mliečne
koktaily -
mixovanie

Zmes (koláč) -
miešanie

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7754?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"