Philips HR7754 - Инструкция по эксплуатации - Страница 155

Кухонные комбайны Philips HR7754 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 182
Загружаем инструкцию
background image

S L OV E N S K Y

1 5 5

položte časť jahôd so špičkou smerujúcou nahor.
Vložte do chladničky.

B

Pripravte polevu. V nádobe mixéra rozmixujte
zostávajúce jahody s vodou a cukrom. Kukuričný
škrob rozpustite v 125ml pripravenej zmesi.
Ostatnú zmes nechajte zovrieť. Keď vrie
primiešajte do nej rozpustený kukuričný škrob.
Pomocou lyžice naneste polevu na poukladané
jahody a nechajte 2 hodiny v mrazničke. Vrch
ozdobte do tuha vyšľahanou smotanou.

Čerstvý mliečny koktail

Suroviny:
- 100g banánov alebo jahôd
- 200ml čerstvého mlieka
- 50g vanilkovej zmrzliny
- kr yštálový cukor na dochutenie

B

Očistite banány alebo opláchnite jahody. Ovocie
pokrájajte na menšie kúsky. Všetky prísady dajte do
nádoby mixéra. Mixujte, kým nápoj nie je hladký.

B

Na prípravu čerstvého ovocného koktailu si
môžete vybrať ovocie podľa vlastnej chuti.

Venčeky s lieskovými orieškami

Suroviny na prípravu cesta:
- 500g preosiatej múky
- 75g cukru
- 1 čajová lyžička soli
- 1 vajce
- 250ml mlieka (35°C)
- 100g jemného masla
- 30g čerstvých kvasníc (alebo sušené kvasnice,

prečítajte si pokyny na balení)

Suroviny na prípravu plnky:
- 250g strúhaných lieskových orieškov
- 100g cukru
- 2 sáčky vanilkového cukru
- 125ml smotany

B

Rúru vyhrejte na 200°C. V nádobe zmiešajte
pomocou príslušenstva na miesenie mlieko,
kvasnice a cukor. Pridajte múku, soľ, maslo a vajce.
Cesto 2 minúty mieste. Odložte ho do inej nádoby,
prikr yte navlhčenou utierkou a nechajte 20 minút
nakysnúť.

B

Pomocou kovových čepelí posekajte lieskové
oriešky. Zmiešajte prísady na prípravu plnky. Cesto
rozváľkajte na obdĺžnikový tvar. Rozložte naň
plnku z lieskových orechov a cesto zrolujte. Cesto
položte na vymastený plech na pečenie. Nechajte
ho ešte 20 minút nakysnúť. Vrch potrite
vyšľahaným vaječným bielkom a nechajte piecť v
strede rúr y. Pečte 25-30 minút pri 200°C.

Čokoládový koláč

Suroviny:
- 140g jemného masla
- 110g práškového cukru
- 140g čokolády
- 6 vaječných bielkov
- 6 vaječných žĺtkov
- 110g kr yštálového cukru
- 140g pšeničnej múky

Plnka:
- 200g marhuľového džemu

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7754?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"