KitchenAid 5KSM7591XEOB - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Миксеры KitchenAid 5KSM7591XEOB - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 268
Загружаем инструкцию
background image

12

English

Tips for Great Results

Bread Making Tips

Making bread with a mixer is quite different 

from making bread by hand. Therefore, 

it will take some practice before you are 

completely comfortable with the new 

process. For your convenience, we offer 

these tips to help you become accustomed 

to bread-making the KitchenAid

TM

 brand 

way.

• 

ALWAYS use the PowerKnead Spiral 

Dough Hook to mix and knead yeast 

doughs.

•  Use Speed 2 to mix or knead yeast dough. 

Use of any other speed with heavy doughs 

may cause mixer to stop rotating to limit 

mixer damage. This is normal operation.  

If this occurs, turn the Speed Control 

Lever to off, and then turn back on to  

a lower speed.

•  Use a candy or other kitchen 

thermometer to assure that liquids  

are at temperature specified in the 

 

recipe. Liquids at higher temperature 

can kill yeast, while liquids at lower 

temperatures will retard yeast growth.

•  Warm all ingredients to room 

 

temperature to ensure proper rising  

of dough. If yeast is to be dissolved  

in bowl, always warm bowl first by 

 

rinsing with warm water to avoid  

cooling of liquids.

•  Allow bread to rise in a warm place, 

 

26°C to 29°C, free from draft, unless 

otherwise specified in recipe.

• Recipe rising times may vary due to

 

temperature and humidity in your 

kitchen. Dough has doubled in bulk when 

indentation remains after tips of fingers

 

are pressed lightly and quickly into dough.

• Most bread recipes give a range for the

 

amount of flour to be used. Enough flour

 

has been added when the dough starts to 

clean sides of bowl. If dough is sticky or 

humidity is high, slowly add more flour,

 

about 60g (1/2 cup) at a time but do not 

exceed recommended flour capacity. 

Knead after each addition until flour is 

completely worked into dough. If too 

much flour is added, a dry loaf will result.

• When done, yeast breads and rolls should

 

be deep golden brown in colour. other 

tests for doneness of breads are: Bread 

pulls away from the sides of pan, and 

tapping on the top of the loaf produces a 

hollow sound. Turn loaves and rolls onto 

racks immediately after baking to avoid 

sogginess.

W10421400A_1_EN.indd   12

11/15/11   1:47 PM

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к KitchenAid 5KSM7591XEOB?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"