KitchenAid 5KSM7591XEOB - Инструкция по эксплуатации - Страница 11

Миксеры KitchenAid 5KSM7591XEOB - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 268
Загружаем инструкцию
background image

11

English

Tips for Great Results

Whipping Tips for Egg Whites

Place room temperature egg whites in clean, 

dry bowl. Attach stainless steel bowl and 

wire whip. To avoid splashing, gradually turn 

to designated speed and whip to desired 

stage. See chart below.

AMOUNT SPEED

1 egg white ..................... GRADUALLY to 10
2-4 egg whites ................ GRADUALLY to 8
6 or more egg whites ..... GRADUALLY to 8

Whipping Stages

With your KitchenAid

TM

 Stand Mixer, egg 

whites whip quickly. So watch to avoid over 

whipping. This list tells you what to expect.

 Frothy

 

Large, uneven air bubbles.

 

 

 

Begins to Hold Shape

Air bubbles are fine and compact; product 

 

is white.

 

Soft Peak

 

 Tips of peaks fall over  

when Stainless Steel Whip  

is removed. 

 

Almost Stiff

 

 Sharp peaks form when 

Stainless Steel Whip is 

removed, but whites are 

actually soft.

 

Stiff but not Dry

Sharp, stiff peaks form when Stainless Steel 

Whip is removed. Whites are uniform in 

colour and glisten.

Stiff and Dry

Sharp, stiff peaks form when Stainless Steel 

Whip is removed. Whites are speckled  

and dull in appearance.

Whipping Tips for Whipped 

Cream

Pour cold whipping cream into chilled  

bowl. Attach stainless steel bowl and wire 

whip. To avoid splashing, gradually turn to 

designated speed and whip to desired stage. 

See chart below.

AMOUNT SPEED

50-200 mL .......................GRADUALLY to 10 

More than 200 mL ...........GRADUALLY to 8

Whipping Stages

Watch cream closely during whipping. 

Because your KitchenAid

TM

 Stand Mixer 

whips so quickly, there are just a few 

seconds between whipping stages. Look  

for these characteristics:

Begins to Thicken

Cream is thick and custard-like.

Holds its Shape

Cream forms soft peaks when Stainless  

Steel Whip is removed. Can be folded into 

other ingredients when making desserts  

and sauces.

 Stiff

 

 Cream stands in stiff, sharp  

peaks when Stainless Steel 

Whip is removed. Use for 

topping on cakes or desserts, 

or filling for cream puffs.

W10421400A_1_EN.indd   11

11/15/11   1:47 PM

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к KitchenAid 5KSM7591XEOB?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"