KitchenAid 5KSM7591XEOB - Инструкция по эксплуатации - Страница 137

Миксеры KitchenAid 5KSM7591XEOB - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 268
Загружаем инструкцию
background image

137

Norsk

Tips for gode resultater

Tips for pisking av eggehviter

Plasser romtempererte eggehviter i en ren, 

tørr bolle. Fest bollen i rustfritt stål og 

trådvispen. For å unngå sprut, gå gradvis opp 

til angitt hastighet og visp til ønsket stivhet. 

Se tabell nedenfor.

Vispenivåer

Eggehviter vispes raskt med KitchenAid

TM

 

kjøkkenmaskin. Følg derfor med så du ikke 

visper for mye. Denne listen forteller deg 

hva du kan forvente.

 Skummende

 

Store, ujevne luftbobler.

 

 

 

Begynner å holde formen

Luftboblene er fine og kompakte; produktet 

er hvitt.

 

Myke topper

 

 Toppene siger sammen når 

piskeren tas ut. 

 

 

Nesten stiv

 

 Spisse topper dannes når 

piskeren tas ut, men eggehviten 

er fortsatt myk.

 

Stiv, men ikke tørr

Spisse, stive topper dannes når piskeren tas 

ut. Eggehviten er jevn i fargen og glinser.

Stiv og tørr

Spisse, stive topper dannes når piskeren tas 

ut. Eggehviten er spettet og ser matt ut.

Tips for pisking av krem

Hell kald kremfløte i en nedkjølt bolle. 

Fest bollen i rustfritt stål og trådvispen. 

For å unngå sprut, gå gradvis opp til angitt 

hastighet og visp til ønsket stivhet. Se tabell 

nedenfor.

Vispenivåer

Følg kremen nøye mens den vispes. Fordi 

KitchenAid

TM

 kjøkkenmaskin visper så raskt 

er det bare noen få sekunder mellom hvert 

vispenivå. Se etter disse kjennetegnene:

Begynner å tykne

Fløten er tykk og med konsistens som 

eggekrem.

Holder formen

Spisse, stive topper dannes når piskeren tas 

ut. Kan foldes inn i andre ingredienser for 

å lage desserter og sauser.

 Stiv

 

 Kremen danner stive, skarpe 

topper når piskeren tas ut. 

Brukes til pynt på kaker 

eller desserter, eller som 

fyll i vannbakkels.

MENGDE

1 eggehvite......................
2-4 eggehviter.................

6 eller flere eggehviter....

HASTIGHET

GRADVIS til 10
GRADVIS til 8
GRADVIS til 8

MENGDE

50-200 mL...................... 

Mer enn 200 mL.............

HASTIGHET

GRADVIS til 10 

GRADVIS til 8

W10421400A_10_NO.indd   137

11/15/11   2:31 PM

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к KitchenAid 5KSM7591XEOB?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"