Миксеры KitchenAid 5KSM7591XEOB - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

235
Slo
vensk
á
Tipy pre vynikajúce výsledky
Tipy pre šľahanie bielkov
Umiestnite bielka (musia mať izbovú teplotu)
do čistej, suchej misy. Vložte do robota
nerezovú misu a šľahaciu metlu. Aby ste
sa vyhli striekaniu, postupne pridávajte
požadovanú rýchlosť a šľahajte až do
požadovanej fázy. Viď. rozpis nižšie.
Fáza šľahania
Pomocou kuchynského robota KitchenAid®
je šľahanie bielkov rýchle. Pozorne sledujte,
aby ste sa vyhli prešľahaniu. Nižšie je popis
fáz pri šľahaní bielkov, aby ste vedeli,
čo môžete čakať.
Spenenie:
Veľké, nerovnomerné
vzduchové bubliny.
Začína držať tvar
Vzduchové bubliny sú jemné a kompaktné;
hmota je biela.
Mäkké špičky
Keď vyberiete šľahaciu metlu,
špičky sa lámu a padajú dole.
Takmer tuhý sneh
Keď vyberiete šľahaciu metlu,
tvoria sa ostré špičky, ale sneh
stále ešte nie je tuhý.
Tuhý, ale mokrý
Keď vyberiete šľahaciu metlu, tvoria sa tuhé
špičky. Sneh má jednotnú farbu a leskne sa.
Tuhý a suchý
Keď vyberiete šľahaciu metlu, tvoria sa tuhé
špičky. Sneh je tuhý a na pohľad matný.
Tipy pre šľahanie šľahačky
Nalejte studenú smotanu na šľahanie
do vychladenej misy. Vložte do robota
nerezovú misu a šľahaciu metlu. Aby ste
sa vyhli striekaniu, postupne pridávajte
požadovanú rýchlosť a šľahajte až do
požadovanej fázy. Viď rozpis nižšie.
Fáza šľahania
Šľahačku behom šľahania pozorne sledujte,
keďže váš robot KitchenAid™ šľahá tak
rýchlo, že máte len niekoľko sekúnd medzi
jednotlivými fázami šľahania. Pri šľahaní si
všímajte nasledujúcich fáz:
Začína hustnúť
Šľahačka je hustá a má konzistenciu pudingu.
Drží tvar
Keď vyberiete šľahaciu metlu, šľahačka
vytvára mäkké špičky. Dá sa vmiešať do
iných prísad pri príprave dezertov a omáčok.
Tuhá šľahačka
Keď vyberiete šľahaciu metlu,
šľahačka stojí v tuhých, ostrých
špičkách. Použite ako vrchnú
vrstvu na torty či dezerty
alebo ako náplň do veterníkov.
MNOŽSTVO
1 bielok..............................
2 - 4 bielka........................
6 a viac bielkov................
RÝCHLOSŤ
POSTUPNE AŽ NA 10
POSTUPNE AŽ NA 8
POSTUPNE AŽ NA 8
MNOŽSTVO
50-200 ml..........................
Viac než 200 ml...............
RÝCHLOSŤ
POSTUPNE AŽ NA 10
POSTUPNE AŽ NA 8
W10421400A_17_SK.indd 235
11/15/11 3:28 PM
Содержание
- 185 Инструкции по технике безопасности; Ваша безопасность и безопасность других стоит на первом месте.; ОПАСНОСТЬ; МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ; СОХРАНИТЕ ДАННОЕ РУКОВОДСТВО; ДАННОЕ УСТРОЙСТВО ПРЕДНАЗНАЧЕНО ТОЛЬКО
- 186 Требования к электропитанию; Утилизация электрических отходов
- 187 Части и характеристики
- 188 Наладка вашего стационарного миксера
- 190 Использование вашего стационарного миксера; Схема емкости; Руководство для регулировки частоты вращения -
- 191 Насадки; Общая информация; Уход и очистка; ВНИМАНИЕ
- 192 Полезные советы для достижения наилучших результатов; Советы по смешиванию; Время смешивания
- 193 Взбивание яичных; Взбитые сливки
- 194 Полезные советы по
- 195 Техническое обслуживание и гарантия; Бытовой стационарный миксер со съемной чашей; Гарантийные обязательства; Если требуется ремонт
- 196 Центры обслуживания; Обслуживание клиентов
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













