Миксеры KitchenAid 5KSM7591XEOB - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

236
Slo
vensk
á
Tipy pre vynikajúce výsledky
Tipy pre prípravu chleba
Keď pripravujete chlieb pomocou
kuchynského robota, je to úplne odlišné
od ručnej prípravy. Preto to bude chvíľu
trvať, kým tento nový postup budete
pohodlne zvládať. Pre vaše pohodlie vám
ponúkame tieto tipy, ktoré vám pomôžu
si zvyknúť na prípravu chleba pomocou
postupu značky KitchenAid
TM
.
• Na miešanie a hnetenie kysnutého cesta
VŽDY používajte špirálovitý miesiaci hák.
• Na miešanie a hnetenie kysnutého cesta
VŽDY používajte rýchlosť 2. Použitie
akejkoľvek inej rýchlosti u ťažkých ciest
môže spôsobiť, že sa prístroj zastaví, aby
sa zamedzilo jeho poškodeniu. To je bežná
prevádzka. Pokiaľ sa to stane, vypnite
prístroj nastavením ovládača rýchlosti
na 0 a znovu zapnite na nižšiu rýchlosť.
• Použite kuchynský teplomer na zaistenie
správnej teploty tekutých prísad podľa
receptu. Tekuté prísady môžu pri vyššej
teplote zničiť droždie a pri nižšej teplote
spomaliť kysnutie.
• Všetky prísady ohrejte na izbovú
teplotu, aby ste zaistili riadne kysnutie
cesta. Pokiaľ budete droždie drobiť
do misy, najprv vždy misu zahrejte jej
prepláchnutím teplou vodou, aby ste
zamedzili schladnutiu tekutých prísad.
• Chlieb nechajte kysnúť na teplom
mieste pri teplote 26°C až 29°C, kde
nie je prievan, pokiaľ nie je v recepte
uvedené inak.
• Doba kysnutia môže byť rôzna, podľa
teploty a vlhkosti vo vašej kuchyni.
To, že cesto zdvojnásobilo svoj objem,
poznáte tak, že keď ľahko a rýchlo
zaboríte špičky prstov do cesta, zostane
po nich priehlbina.
• Väčšina receptov na prípravu chleba
uvádza rôzne množstvá múky. To, že je
dostatok múky, poznáte tak, že sa cesto
začne odlepovať od stien misy. Pokiaľ je
cesto lepivé alebo vlhké, pomaly pridajte
viac múky, vždy asi 60 g (1/2 hrnčeka)
naraz, ale neprekračujte doporučené
maximálne objemy. Po každom pridaní
múky mieste, dokiaľ sa múka úplne
nezapracuje do cesta. Pokiaľ pridáte
do cesta príliš veľa múky, budete mať
chlieb príliš suchý.
• Po upečení by mali mať kysnuté chleby
a rožky zlatohnedú farbu. To, že je chlieb
hotový, poznáte i tak, že sa odlepuje od
stien pekáča a že keď na bochník zhora
poklepete, bude mať dutý zvuk. Bochník
chleba a rožky ihneď po upečení vyklopte
na mriežku, aby ostali chrumkavé.
W10421400A_17_SK.indd 236
11/15/11 3:28 PM
Содержание
- 185 Инструкции по технике безопасности; Ваша безопасность и безопасность других стоит на первом месте.; ОПАСНОСТЬ; МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ; СОХРАНИТЕ ДАННОЕ РУКОВОДСТВО; ДАННОЕ УСТРОЙСТВО ПРЕДНАЗНАЧЕНО ТОЛЬКО
- 186 Требования к электропитанию; Утилизация электрических отходов
- 187 Части и характеристики
- 188 Наладка вашего стационарного миксера
- 190 Использование вашего стационарного миксера; Схема емкости; Руководство для регулировки частоты вращения -
- 191 Насадки; Общая информация; Уход и очистка; ВНИМАНИЕ
- 192 Полезные советы для достижения наилучших результатов; Советы по смешиванию; Время смешивания
- 193 Взбивание яичных; Взбитые сливки
- 194 Полезные советы по
- 195 Техническое обслуживание и гарантия; Бытовой стационарный миксер со съемной чашей; Гарантийные обязательства; Если требуется ремонт
- 196 Центры обслуживания; Обслуживание клиентов
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













