Moulinex OW210830 - Инструкция по эксплуатации - Страница 59

Хлебопечки Moulinex OW210830 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 128
Загружаем инструкцию
background image

115

114

HR

Primjer: podešavanje količine tekućine.

Iznimka: tijesto za kolač mora ostati dosta tekuće.

Previše tekuće

U redu

Previše suho

Upozorenja za uporabu bezglutenskih programa

•  Mješavine više vrsta brašna moraju biti prosijane s kvascem kako bi se 

spriječilo stvaranje grudica.

•  Kada pokrenete program, potrebno je potpomoći proces miješenja: 

sastružite dolje bilo kakve neizmiješane sastojke sa strane prema sredini 

posude pomoću pomoću nemetalne lopatice.

•  Bezglutenski kruh se ne može toliko dići kao tradicionalni kruh. On će 

biti gušće konzistencije i svjetlije boje od normalnog kruha.

•  Sve prethodno izmiješane smjese ne daju iste rezultate: recept će 

možda trebati prilagoditi. Stoga se preporučuje da izvršite neke probe 

(pogledajte primjer ispod).

2.  Koristite sastojke prije njihovog posljednjeg datuma trajanja te ih 

držite na hladnom i suhom mjestu.

3.  Brašno se mora izvagati točno kuhinjskom vagom. Koristite aktivni 

suhi pekarski kvasac (u vrećicama).

4.  Izbjegavajte otvaranje poklopca za vrijeme upotrebe (osim ako nije 

drugačije navedeno).

5.  Slijedite točan redoslijed sastojaka i količine navedene u receptima. 

Najprije dodajte tekuće a zatim krute sastojke. Kvasac ne smije doći 

u dodir s tekućinom ili sa solju. Previše kvasca slabi strukturu 

tijesta, te će se puno dizati a nakon toga će se tijekom pečenja 

slegnuti.

Općeniti redoslijed kojeg se treba pridržavati:

 

Tekućine (rastopljeni maslac, ulje, jaja, voda, mlijeko)

 

Sol

 

Šećer

 

Prva polovica brašna

 

Mlijeko u prahu

 

Posebni kruti sastojci

 

Druga polovica brašna

 

Kvasac

6.  Tijekom nestanka struje kraćeg od 7 minuta, 

uređaj će memorirati svoj status i nastaviti s 

radom nakon povratka napajanja.

7.  Ako želite da jedan ciklus pečenja kruha slijedi 

izravno nakon drugoga, pričekajte oko 1 sat 

između dva ciklusa kako bi se omogućilo da se 

uređaj ohladi i kako bi se spriječilo bilo kakav 

mogući negativan učinak na izradu kruha.

8.  Može se desiti da unutar kruha ostane 

zaglavljena lopatica za gnječenje. U tom slučaju je nježno izvucite.

Da biste to učinili, umetnite kuku za podizanje lopatice za miješenje, a 

zatim je podignite kako biste je izvukli.

L

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

  1. Анна

    Где можно найти книгу с рецептами приготовления хлеба?

    Ответить
Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex OW210830?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"