Fulgor Milano FUO 6011 P TM MBK - Инструкция по эксплуатации - Страница 60

Духовые шкафы Fulgor Milano FUO 6011 P TM MBK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 220
Загружаем инструкцию
background image

EN

22

16 - Convection Roast Tips and Techniques

Convection Roast Chart

MEATS

WEIGHT

lb (kg)

RACK

POSITION

OVEN TEMP.

 °C (°F)

TIME

(Min. per lb)

INTERNAL

TEMP. °C (°F)

Beef

Rib Roast

Rib Eye Roast, (boneless)

Rump, Eye, Tip, Sirloin (boneless)

Tenderloin Roast

4-6 (2-3)

4-6 (2-3)

3-6 (1,5-3)

2-3 (1-1,5)

2

2

2

2

165 (325)

165 (325)

165 (325)

220 (425)

18-22

20-25

18-22

20-25

18-22

20-25

15-20

63 (145) medium rare

71 (160) medium

63 (145) medium rare

71 (160) medium

63 (145) medium rare

71 (160) medium

63 (145) medium rare

Pork

Loin Roast

(boneless or bone-in)

Shoulder

5-8 (2,5-4)

3-6 (1,5-3)

2

2

175 (350)

175 (350

18-22

20-25

71 (160) medium

71 (160) medium

Poultry

Chicken whole, not stuffed

Turkey, not stuffed

Turkey, not stuffed

Turkey, not stuffed

Turkey Breast

Cornish Hen

3-4 (1,5-2)

12-15 (6-7,5)

16-20 (8-10)

21-25 (10,5-12,5)

3-8 (1,5-4)

1 - 1-1/2 (0,5-0,75)

2

1

1

1

1

2

190 (375)

165 (325)

165 (325)

165 (325)

165 (325)

175 (350)

20-23

10-14

9-11

6-10

15-20

45-75 total

82 (180)

82 (180)

82 (180)

82 (180)

77 (170)

82 (180)

Lamb

Half Leg

Whole Leg

3-4 (1,5-2)

6-8 (3-4)

2

1

165 (325)

165 (325)

20-27

25-32

20-27

25-32

71 (160) medium

77 (170) well

71 (160) medium

77 (170) well

The TEMP. and TIME in the chart above are for the 240 V setting.

Cooking times are indicative and also depend on the thickness and the starting temperature of the meat before cooking.

• 

Do not preheat for Convection Roast. (This mean, 

“PREHEAT”  indication  is  automatically  appear  when  the 

Convection Roast mode is selected, but place food inside 

the oven before selecting the Cooking mode.)

• 

Roast in a low-sided, uncovered pan.

• 

When roasting whole chickens or turkey, tuck wings behind 

back and loosely tie legs with kitchen string.

• 

Use the 2-piece broil pan for roasting uncovered. (Without 

2 Pans many have risk of the fire with drip of the fat from 

the meat.) 

• 

Use the probe or a meat thermometer to determine the 

doneness by checking internal temperature (see Convection 

Roast Chart).

• 

Double-check the internal temperature of meat or poultry by 

inserting meat thermometer into another position.

• 

Large poultry may also need to be covered with foil (and 

pan roasted) during a portion of the roasting time to prevent 

over-browning.

IMPORTANT

Quick and easy recipe tips

Converting from standard BAKE to CONVECTION 

ROAST:

• 

Temperature does not have to be lowered.

• 

Roasts, large cuts of meat and poultry generally take 10-

20% less cooking time. Check doneness early.

• 

Casseroles or pot roasts that are baked covered in 

CONVECTION ROAST will cook in about the same 

amount of time.

• 

The minimum safe internal temperature for stuffing in poultry 

is 74 ˚C (165 ˚F).

• 

After removing the item from the oven, cover loosely with foil 

for 10 to 15 minutes before carving if necessary to increase 

the final foodstuff temperature by 3˚ to 6˚ C (5˚ to 10˚ F).

• 

Tips for Solving Baking and Roasting Problems are found 

on Page 30.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Fulgor Milano FUO 6011 P TM MBK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"