Fulgor Milano FUO 6011 P TM MBK - Инструкция по эксплуатации - Страница 53

Духовые шкафы Fulgor Milano FUO 6011 P TM MBK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 220
Загружаем инструкцию
background image

EN

15

10 - Quick Tips

Convection Cooking

About Convection Cooking

Standard cooking modes (Bake, Broil, etc.) use heat radiated 

from one or more elements to cook food. Convection modes 

use both heat from the elements and fans in the back of the 

oven to continuously circulate the heated air throughout the 

oven.

Advantages of Convection Cooking

• 

Even baking, browning and crisping.

• 

Juices and flavors are sealed in.

• 

Air-leavened foods such as cream puffs, soufflés, meringues 

and breads are higher and lighter.

• 

Multiple rack cooking.

• 

No special bakeware required.

• 

Saves time and energy.

DO NOT use Convection Bake for meats. Use Convection Roast instead.

Mode

Use this mode for

For Best results

Quick Cooking Tip

Convection Bake

• 

Large quantities of food on 

multiple racks.

• 

Pastries, breads, snack, foods 

and appetizers.

• 

Use low-sided, uncovered 

pans.

• 

Center baking sheets side to 

side on the oven rack.

• 

Reduce recipe temperature by 

15 

˚

C (25 

˚

F).

• 

Check food for doneness early:

If recipe call for Check food

1-15 min. 3 min. early

16-30 min. 5 min. early

31 min.-1hr. 10 min. early

Convection Broil

• 

Thicker, tender, cuts of meat, 

poultry and fish.

• 

DO NOT use this mode for 

browning breads or casseroles.

•  Meats  should  be  at  least  1” 

thick.

• 

No conversion from standard 

Broil is necessary.

• 

Refer to Convection Broil Chart 

in this Manual for cooking 

times.

Convection Roast

• 

Large, tender cuts of meat and 

poultry such as roast or whole 

chicken.

• 

DO NOT cover meat or use 

cooking bags.

• 

Refer to Convection Roast 

Chart in this Manual for 

cooking times.

• 

DO NOT change recipe 

temperature.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Fulgor Milano FUO 6011 P TM MBK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"