Fulgor Milano FUO 6011 P TM MBK - Инструкция по эксплуатации - Страница 52

Духовые шкафы Fulgor Milano FUO 6011 P TM MBK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 220
Загружаем инструкцию
background image

EN

14

9 - Cooking functions

Each type of oven is provided for various cooking systems. A system can be selected by bringing the pointer of knob to the relating 

symbol. The Fig. 8 shows the controls available on the different oven models.

Icon

Mode Description

Used for…

All the cooking modes are OFF and the oven heating 

elements are OFF.

---

The light is on only.

---

In this mode only the internal oven convection fan is 

ON i.e. there is no oven heating

This mode is used to defrost deepfrozen food.

In this mode both upper (top) and lower (bottom) 

oven heating elements are used to heat the oven air. 

However, no fan is used to circulate the heat.

This is the traditional mode of cooking on one shelf. 

Therefore only one rack can be used when selecting 

the Bake mode. Ideal for Appetizers, Biscuits, Coffee 

Cakes and Cookies.

This mode is intended to save energy. In particular 

the oven cooling fan works only when needed e.g. 

when the oven is hot and the electronics require 

cooling.

Ideal for frozen or precooked food, and small 

portions-mealsThe preheat time is very short and 

cooking tends to be slower.It is not recommended 

for heavy loads e.g. large portions or big meal 

preparation.

The Convection Bake mode uses the circular or third 

heating element hidden behind the baffle at the back 

wall of the oven. The heat is circulated throughout 

the oven by the convection fan.

Consequently different foods can be cooked 

simultaneously (maximum three levels) and is suitable 

for preparing a complete dinner (small portions). 

Mixing of flavours is avoided and an important 

energy saving is obtained.

The Convection Down mode uses the lower (Bottom) 

heating element and internal fan.

Useful for soufflés, pizzas and pastry dishes.

suitable for preparing a complete dinner (small 

portions). Mixing of flavours is avoided and an 

important energy saving is obtained.

Ideal for steak, hamburgers, chicken quarters or 

chicken breasts.

The Grill mode uses intense heat radiated from the 

upper (top) heating element.

Ideal for preparing toast, browning and grilling.

The standard time is 1.30 h and can be changed. 

(see page 25)

PYRO or self-cleaning mode. Here the oven is 

automatically cleaned by burning-off cooking 

residues  at  high  temperature  (about  475  °C)  from 

1h to 3h. During the self-cleaning cycle all fumes 

produced are filtered and then expelled to ambient.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Fulgor Milano FUO 6011 P TM MBK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"