Духовые шкафы Fulgor Milano FUO 6011 P TM MBK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

EN
19
13 - Bake Tips and Techniques
Baking is cooking with heated air. Both upper and lower
elements in the oven are used to heat the air but no fan is used
to circulate the heat.
Follow the recipe or convenience food directions for baking
temperature, time and rack position. Baking time will vary with
the temperature of ingredients and the size, shape and finish
of the baking utensil.
General Guidelines
• For best results, bake food on a single rack with at least 1” -
1-1/2” (2,5 - 3cm) space between utensils and oven walls.
•
Use one rack when selecting the Bake Mode.
•
Check for doneness at the minimum time.
•
Use metal bake ware (with or without a non stick finish),
heatproof glass, glass-ceramic, pottery or other utensils
suitable for the oven.
•
When using heatproof glass, reduce temperature by 15
˚
C
(25
˚
F) from recommended temperature.
•
Use baking sheets with or without sides or jelly roll pans.
•
Dark metal pans or nonstick coatings will cook faster with
more browning. Insulated bake ware will slightly lengthen
the cooking time for most foods.
•
Do not use aluminum foil or disposable aluminum trays to
line any part of the oven. Foil is an excellent heat insulator
and heat will be trapped beneath it. This will alter the
cooking performance and can damage the finish of the
oven.
•
Avoid using the opened door as a shelf to place pans.
•
Tips for Solving Baking and Roasting Problems are found
on Page 30.
Bake Chart
FOOD ITEM
RACK POSITION
TEMP. °C (°F)
(PREHEATED OVEN)
TIME (Min.)
Cake
Cupcakes
Bundt Cake
Angel Food
2
1
1
175 (350)
175 (350)
175 (350)
19-22
40-45
35-39
Pie
2 crust, fresh, 9”
2 crust, frozen fruit, 9”
2
2
190-205 (375-400)
190 (375)
45-50
68-78
Cookies
Sugar
Chocolate Chip
Brownies
2
2
2
175-190 (350-375)
175-190 (350-375)
175 (350)
8-10
8-13
29-36
Breads
Yeast bread loaf, 9x5
Yeast rolls
Biscuits
Muffins
2
2
2
2
190 (375)
190-205 (375-400)
190-205 (375-400
220 (425)
18-22
12-15
7-9
15-19
The TEMP. and TIME in the chart above are for the 240 V setting.
This chart is a guide. Follow recipe or package directions and adjust temperatures/time appropriately.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)