Fulgor Milano FUO 6011 P TM MBK - Инструкция по эксплуатации - Страница 57

Духовые шкафы Fulgor Milano FUO 6011 P TM MBK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 220
Загружаем инструкцию
background image

EN

19

13 - Bake Tips and Techniques

Baking is cooking with heated air. Both upper and lower 

elements in the oven are used to heat the air but no fan is used 

to circulate the heat.

Follow the recipe or convenience food directions for baking 

temperature, time and rack position. Baking time will vary with 

the temperature of ingredients and the size, shape and finish 

of the baking utensil.

General Guidelines

•  For best results, bake food on a single rack with at least 1” - 

1-1/2” (2,5 - 3cm) space between utensils and oven walls.

• 

Use one rack when selecting the Bake Mode.

• 

Check for doneness at the minimum time.

• 

Use metal bake ware (with or without a non stick finish), 

heatproof glass, glass-ceramic, pottery or other utensils 

suitable for the oven.

• 

When using heatproof glass, reduce temperature by 15

˚

(25

˚

F) from recommended temperature.

• 

Use baking sheets with or without sides or jelly roll pans.

• 

Dark metal pans or nonstick coatings will cook faster with 

more browning. Insulated bake ware will slightly lengthen 

the cooking time for most foods.

• 

Do not use aluminum foil or disposable aluminum trays to 

line any part of the oven. Foil is an excellent heat insulator 

and heat will be trapped beneath it. This will alter the 

cooking performance and can damage the finish of the 

oven.

• 

Avoid using the opened door as a shelf to place pans.

• 

Tips for Solving Baking and Roasting Problems are found 

on Page 30.

Bake Chart

FOOD ITEM

RACK POSITION

TEMP. °C (°F)

(PREHEATED OVEN)

TIME (Min.)

Cake

Cupcakes

Bundt Cake

Angel Food

2

1

1

175 (350)

175 (350)

175 (350)

19-22

40-45

35-39

Pie

2 crust, fresh, 9”

2 crust, frozen fruit, 9”

2

2

190-205 (375-400)

190 (375)

45-50

68-78

Cookies

Sugar

Chocolate Chip

Brownies

2

2

2

175-190 (350-375)

175-190 (350-375)

175 (350)

8-10

8-13

29-36

Breads

Yeast bread loaf, 9x5

Yeast rolls

Biscuits

Muffins

2

2

2

2

190 (375)

190-205 (375-400)

190-205 (375-400

220 (425)

18-22

12-15

7-9

15-19

The TEMP. and TIME in the chart above are for the 240 V setting.

This chart is a guide. Follow recipe or package directions and adjust temperatures/time appropriately.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Fulgor Milano FUO 6011 P TM MBK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"