Philips HR7750 - Инструкция по эксплуатации - Страница 132

Кухонные комбайны Philips HR7750 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 153
Загружаем инструкцию
background image

S L OV E N S K Y

1 3 2

B

Rúru vyhrejte na 200°C . V nádobe zmiešajte
pomocou príslušenstva na miesenie mlieko,
kvasnice a cukor. Pridajte múku, soľ, maslo a vajce.
Cesto 2 minúty mieste. Odložte ho do inej nádoby,
prikr yte navlhčenou utierkou a nechajte 20 minút
nakysnúť.

B

Pomocou kovových čepelí posekajte lieskové
oriešky. Zmiešajte prísady na prípravu plnky. Cesto
rozváľkajte na obdĺžnikový tvar. Rozložte naň
plnku z lieskových orechov a cesto zrolujte. Cesto
položte na vymastený plech na pečenie. Nechajte
ho ešte 20 minút nakysnúť. Vrch potrite vyšľhaným
vaječným bielkom a nechajte piecť v strede rúr y.
Pečte 25-30 minút pri 200°C .

Čokoládový koláč

Suroviny:
- 140g jemného masla
- 110g práškového cukru
- 140g čokolády
- 6 vaječných bielkov
- 6 vaječných žĺtkov
- 110g kr yštálového cukru
- 140g pšeničnej múky

Suroviny na prípravu plnky:
- 200g marhuľového džemu

Suroviny na prípravu polevy:
- 125ml vody
- 300g cukru
- 250g strúhanej čokolády
- šlahačka, podľa chuti

B

Rúru vyhrejte na 160°C . Pomocou príslušenstva na
miešanie vymiešajte maslo s práškovým cukrom
na krém. Roztopte čokoládu a vmiešajte ju do
krému. Pridajte vaječné žĺtka a miešajte, kým
zmes nemá krémovú konzistenciu. Pomocou
príslušenstva na miešanie vyšľahajte vaječné
bielka s kr yštálovým cukrom na sneh. Pridajte
sneh ku krému a jemne ho premiešajte. Potom
pomocou varešky pridajte múku. Pripravenú zmes
dajte na vymastenú formu na pečenie. Pečte
hodinu pri teplote 160°C . Pr vých 15 minút
nechajte dvierka rúr y pootvorené.

B

Koláč nechajte vychladnúť priamo vo forme
(priemer 24cm) a potom aj mimo formy na
pečenie. Ochladený koláč prekrojte napolovicu vo
vodorovnom smere. Na spodnú časť naneste
marhuľový džem a prikr yte ju vrchnou časťou.
Zvyšok džemu zohrejte, aby bol tekutý a potrite
ním vrch koláča. Pripravte polevu. Nechajte zovrieť
vodu, pridajte cukor a čokoládu a povarte na
jemnom plameni. Zmes stále miešajte, kým nie je
hladká a dá sa ľahko rozotierať. Polejte vrch
koláča pripravenou polevou a nechajte ju
vychladnúť. Koláč podávajte ozdobený trochou
šľahačky.

Brokolicová polievka (pre 4 osoby)

Suroviny:
- 50g zrelého syra Gouda
- 300g varenej brokolice
- vývar z brokolice
- 2 varené zemiaky
- 2 kocky bujónu
- 2 polievkové lyžice smotany na šľahanie

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7750?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"