Philips HR7750 - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Кухонные комбайны Philips HR7750 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 153
Загружаем инструкцию
background image

E N G L I S H

1 6

Applications

Apple pies,
sweet biscuits,
open fruit flans

Luxur y bread

Puddings,
soufflees,
meringues

Sauces, jams,
puddings, baby
food

Sauces, jams,
puddings, baby
food

Procedure

Use cold margarine, cut the
margarine into 2cm cubes. Put
the flour in the bowl and add
the margarine. Mix until the
dough has become crumbly.
Then add cold water while
mixing. Stop as soon as the
dough star ts to turn into a ball.
Allow the dough to cool
before fur ther processing.

First mix yeast, warm water
and some sugar in a separate
bowl. Put all ingredients in the
bowl and knead the dough
until it is smooth and does not
stick to the bowl (takes approx.
1 minute). Leave it to rise for
30 minutes.

Use egg whites at room
temperature. Note: use at least
2 egg whites.

Tip: add a little lemon juice to
prevent the fruit from
discolouring. Add some liquid
to obtain a smooth puree.

Tip: add a little lemon juice to
prevent the fruit from
discolouring

Acces
sory/s
peed

{

/ 2

{

/ 2

å

/ 1

D

/ 2

P

/ 2

Max.
quanti
ty

300g
flour

500g
flour

4 egg
whites

500g

500g

Ingredients &
results

Dough
(shor tcrust
pastr y) -
kneading

Dough (yeast)
- kneading

Egg whites -
whisking

Fruit (e.g.
apples,
bananas, water
chestnut) -
blending

Fruit (e.g.
apples,
bananas) -
chopping

Applications

Garnishing,
dips

Sauces, soups,
garnishing,
herb butter

Fruit juices

Salads,
garnishing and
barbecue
sauces

Steaks tar tar,
hamburgers,
meat balls

Steaks tar tar,
hamburgers,
meat balls

Procedure

Peel the garlic. Press the pulse
button several times to avoid
chopping the garlic too fine.
Use at least 150g.

Wash and dr y the herbs
before chopping.

Add water or another liquid
(optional) to obtain a smooth
juice.

All the ingredients must be at
room temperature. Note: use
at least one large egg, two
small eggs or two egg yolks. Put
the egg and a little vinegar in
the bowl and add the oil drop
by drop.

First remove any sinews or
bones. Cut the meat into cubes
of 3cm. Press the pulse button
to get a coarser chopping
result.

First remove any sinews or
bones. Cut the meat into cubes
of 3cm. Press the pulse button
to get a coarser chopping
result.

Acces
sory/s
peed

P

/ 2

P

/ 2

D

/ 2

˙

/ 1

P

/ 2

P

/ 2

Max.
quanti
ty

300g

Min.
50g

500g
(total
amou
nt)

3 eggs

500g

400g

Ingredients &
results

Garlic -
chopping

Herbs (e.g.
parsley) -
chopping

Juices (e.g.
made of
papaya, water
melon, pear,
guava) -
blending

Mayonnaise -
emulsifying

Meats (lean) -
mincing

Meats, fish,
poultr y
(streaky) -
mincing

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7750?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"