Philips HR7750 - Инструкция по эксплуатации - Страница 126

Кухонные комбайны Philips HR7750 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 153
Загружаем инструкцию
background image

S L OV E N S K Y

1 2 6

Použitie

Šaláty, surová
zelenina

Šaláty, surová
zelenina

Palacinky, vafle

Jedlá obalené
v strúhanke,
alebo
strúhanke so
strúhaným
syrom (au
gratin)

Dezer ty,
zdobenie

Postup

Zeleninu pokrájajte na kúsky a
vložte do dávkovacej trubice.
Piestom ich jemne tlačte do
nádoby a súčasne krájajte.

Zeleninu pokrájajte na kúsky a
vložte do dávkovacej trubice.
Piestom ich jemne tlačte do
nádoby a súčasne krájajte.

Do mixéra najskôr nalejte
mlieko a potom pridajte tuhé
prísady. Zmes asi 1 minútu
premiešajte. Ak treba, postup
zopakujte. Skončite prípravu a
počkajte niekoľko minút, kým
zariadenie vychladne.

Použite usušený chlieb.

Dobré výsledky dosiahnete s
mäkkým maslom.

Prísluš
enstv
o/rých
losť

P

/ 2

g

/ 2

D

/ 2

P

/ 2

D

/ 2

Maxi
málne
množs
tvo

500g

500g

750ml
mlieka

100g

300g

Prísady a
postup

Jablká, mrkva,
zeler - krájanie

Jablká, mrkva,
zeler - krájanie
na plátky

Cesto
(palacinky) -
miešanie

Strúhanka -
strúhanie

Maslový krém
(creme au
beurre) -
šlahanie

Množstvá a trvanie prípravy

Použitie

Zdobenie,
polievky,
omáčky, jedlá
obalené v
strúhanke so
strúhaným
syrom (au
gratin)

Omáčky, pizza,
jedla obalené v
strúhanke a
strúhanom
syre (au
gratin),
roztavený syr
(fondue)

Zdobenie,
polevy,
múčniky,
pudingy,
mousse

Pyré, polievky

Jedlá pre deti

Postup

Parmezán pokrájajte na kocky
veľkosti 3cm.

Syr nakrájajte na kúsky a vložte
do dávkovacej trubice. Jemne
ho zatlačte do nádoby
pomocou piesta.

Použite tvrdú tabuľkovú
čokoládu. Polámte ju na kúsky
veľkosti 2cm.

Použite uvarený hrach alebo
fazuľu. Ak treba, pridajte trochu
vývaru na zjemnenie
konzistencie.

Obyčajné pyré pripravíte ak
pridáte malé množstvo vývaru.
Jemnejšie pyré pripravíte ak
vývar pridávate postupne
dovtedy, kým zmes nie je
hladká.

Prísluš
enstv
o/rých
losť

/ 2

Sprac
ovanie
pomo
cou
disku /

k

P

/ 2

P D

/

2

P

/ 2

Maxi
málne
množs
tvo

200g

200g

200g

250g

500g

Prísady a
postup

Syr
(Parmezán) -
strúhanie

Syr (Gouda) -
strúhanie

Čokoláda -
strúhanie

Varený hrach,
fazuľa -
príprava pyré

Varená
zelenina a
mäso -
príprava pyré

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7750?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"