Кухонные комбайны Philips HR7750 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

S L OV E N S K Y
1 3 1
Suroviny na prípravu plnky:
- 80g cukru
- 2 čajové lyžičky citrónovej šťavy
- 400g tvarohu
- 500g jahôd
Suroviny na prípravu polevy:
- 500g jahôd
- 250ml vody
- 120g cukru
- 60g kukuričného škrobu
Ozdoba:
- 250g smotany
B
Vyhrejte rúru na 180°C . V nádobe na miešanie
vymiešajte pomocou čepelí pokrmový tuk s
cukrom na krém.
B
Do krému vmiešajte vaječné bielka, potom
pridajte múku a nastrúhaný kokos. Cesto rozložte
na plech na pečenie a popichajte vidličkou. Cesto
pečte 15-20 minút kým nie je svetlo hnedé.
Korpus nechajte vychladnúť. V nádobe pomocou
čepelí vymiešajte cukor, citrónovú šťavu a tvaroh.
Hmotu rozložte na korpus a na vrch položte časť
jahôd so špičkou smerujúcou nahor. Vložte do
chladničky.
B
Pripravte polevu. V nádobe mixéra rozmixujte
zostávajúce jahody s vodou a cukrom. Kukuričný
škrob rozpustite v 125ml pripravenej zmesi.
Ostatnú zmes nechajte zovrieť. Keď vrie
primiešajte do nej rozpustený kukuričný škrob.
Pomocou lyžice naneste polevu na poukladané
jahody a nechajte 2 hodiny v mrazničke. Vrch
ozdobte do tuha vyšlahanou smotanou.
Čerstvý mliečny koktail
Suroviny:
- 100g banánov alebo jahôd
- 200ml čerstvého mlieka
- 50g vanilkovej zmrzliny
- kr yštálový cukor na dochutenie
B
Očistite banány alebo opláchnite jahody. Ovocie
pokrájajte na menšie kúsky. Všetky prísady dajte
do nádoby mixéra. Mixujte, kým nápoj nie je
hladký.
B
Na prípravu čerstvého ovocného koktailu si
môžete vybrať ovocie podľa vlastnej chuti.
Venčeky s lieskovými orieškami
Suroviny na prípravu cesta:
- 500g preosiatej múky
- 75g cukru
- 1 čajová lyžička soli
- 1 vajce
- 250ml mlieka (35°C)
- 100g jemného masla
- 30g čerstvých kvasníc (alebo sušené kvasnice,
prečítajte si pokyny na balení)
Suroviny na prípravu plnky:
- 250g strúhaných lieskových orieškov
- 100g cukru
- 2 sáčky vanilkového cukru
- 125ml smotany
Содержание
- 59 Р У С С К И Й; Детали и комплектующие; аварийный выключатель); Введение; Включите электроприбор повторно.
- 60 Внимание
- 61 Как пользоваться электроприбором; Чаша для обработки продуктов
- 62 Снимите с ножа защитный колпачок.; Полезные советы; Снимите с чаши крышку.
- 64 - Приготовления пюре из отварных
- 66 Диск для эмульгирования
- 68 Хранение; Хранение мелких принадлежностей; Гарантия и обслуживание; Функции, принадлежности и операции
- 69 Поиск и устранение неисправностей; Объемы продуктов и время обработки
- 73 Рецепты; порошок карри, паприка
- 74 Фруктовый пирог; 0 г грецких орехов
- 75 В это время очистите и нашинкуйте; Клубничный пирог
- 76 Нагрейте духовку до 180
- 77 Нагрейте духовку до 200; Шоколадный кекс; - 140 г пшеничной муки
- 78 картофеля; Пицца; сушеных дрожжей
- 79 Нагрейте духовку до температуры 250; Обжаренные овощи и картофель; ложки зерен кукурузы с початка
- 80 С в течение приблизительно 35 минут












