Philips HR7750 - Инструкция по эксплуатации - Страница 55

Кухонные комбайны Philips HR7750 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 153
Загружаем инструкцию
background image

RO M Â N Ă

5 5

- 50g îngheţată de vanilie
- zahăr tos după gust

B

Cojiţi bananele şi spălaţi căpşunile. Tăiaţi fructele
în bucăţi mici. Puneţi toate ingredientele în vasul
blenderului. Amestecaţi până ce se omogenizează
compoziţia.

B

Puteţi folosi orice fructe doriţi pentru a vă prepara
shake-ul dumneavoastră de fructe preferat.

Colac cu alune

Ingrediente pentru aluat:
- 500 g făină cernută
- 75 g zahăr
- 1 linguriţă sare
- 1 ou
- 250 ml lapte (la 35

c

C)

- 100 g unt, moale
- 30 g drojdie proaspătă (pentru drojdia uscată,

citiţi instrucţiunile de pe ambalaj)

Umplutură:
- 250 g alune măcinate
- 100 g zahăr
- 2 pliculeţe zahăr vanilat
- 125 ml frişcă

B

Încălziţi cuptorul la 200

c

C . Mixaţi laptele, drojdia

şi zahărul într-un bol timp de 15 secunde cu
ajutorul accesoriului de frământare. Adăugaţi
făina, sarea, untul şi oul. Frământaţi coca 
2 minute. Puneţi coca într-un bol separat şi
acoperiţi-o cu o cârpă umedă. Lăsaţi coca să
crească la loc călduţ timp de 20 de minute.

B

Tocaţi alunele cu cuţitul. Mixaţi ingredientele
pentru umplutură. Întindeţi coca cu făcăleţul, în
formă dreptunghiulară. Întindeţi deasupra crema
de alune, apoi rulaţi coca în formă de colac. Puneţi
colacul într-o tavă unsă cu unt. Lăsaţi colacul să
crească timp de 20 de minute. Ungeţi colacul cu
gălbenuş de ou şi poziţionaţi tava pe un grătar în
centrul cuptorului. Coaceţi 25-30 de minute la
200

c

C .

Tort de ciocolată

Ingrediente:
- 140 g unt, moale
- 110 g zahăr glazurat
- 140 g ciocolată
- 6 albuşuri
- 6 gălbenuşuri
- 110 g zahăr tos
- 140 g făină de grâu

Umplutură:
- 200 g gem de caise

Glazură:
- 125 ml apă
- 300 g zahăr
- 250 g ciocolată rasă
- frişcă bătută, opţional

B

Încălziţi cuptorul la 160

c

C . Omogenizaţi untul cu

zahărul glazurat cu ajutorul cuţitului metalic. Topiţi
ciocolata şi încorporaţi-o. Adăugaţi gălbenuşurile
unul câte unul în compoziţie şi amestecaţi până
ce obţineţi o cremă onctuoasă. Bateţi cu ajutorul 

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7750?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"