Zelmer 43Z010 - Инструкция по эксплуатации - Страница 56

Хлебопечки Zelmer 43Z010 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 142
Загружаем инструкцию
background image

58

GEM DE PORTOCALE

GEM DE CĂPŞUNI

GEM DE FRAGI

Ingrediente:

Portocale

Lămâi

2:1 zahăr gelatină

400 g

100 g

250 g

Ingrediente:

Căpşuni proaspete, 

spălate şi fără 

Zahăr gelatină

450 g

450 g

Ingrediente:

Fragi proaspete, spălate 

şi fără codiţe

Zahăr gelatină

450 g

450 g

Program JAM

Program JAM

Program: JAM

GEM DE CAISE

PÂINE CU VIŞINE 

(greutatea pâinii aprox. 700 g)

PÂINE DIN FĂINĂ FĂRĂ GLUTEN

(greutatea pâinii cca. 900 g)  

Ingrediente:

Caise proaspete, 

spălate

Apă rece

Zahăr gelatină

Coajă de lămâie + suc

450 g

2 linguri mari

450 g

De la o jumătate 

de lămâie

Ingrediente:

Suc de vişine

Lapte

Miere

Unt

Iaurt cu vişine

Vişine fără sâmburi

Făină tip 550

Drojdie uscată 

Praf de copt

Sare

Zahăr

75 ml

20 ml

15 g

15 g

135 g

20 g

410 g

1 linguriţă

½ lingură

½ linguriţă

1 linguriţă

Ingrediente:

Apă sau lapte

Sare

Zahăr

Făină de tip 500

Drojdie uscată

425 ml

1 ½ linguriţă

1 ½ linguriţă

Făină fără gluten 

500 g

1 linguriţă

Program: JAM

Program: BASIC sau SWEET

După semnalul auditiv adăugaţi: 20 g nuci 

fărâmiţate

Program: BASIC sau FRENCH

În  tabele  se  găsesc  exemple  de  reţete  şi  cantitatea  orientativă  a  ingredientelor. Aceste  indicaţii  nu  trebuie  tratate  ca  iind  o  carte  de  bucate. 

Procedaţi în conformiate cu reţetele din cărţiile de bucate sau în funcţie de preferinţele Dumneavoastră.

CÂND FACEŢI MODIFICĂRI ÎN REŢETE

Problemă

Cauza posibilă

Rzolvare (prezentarea 

în continuare)

Aluatul creşte prea repede.

- Prea multă drojdie, prea multă făină, insuicientă sare.

a/b

Pâinea nu creşte deloc sau 

insuicient.

- Lipseşte drojdia sau e prea puţină

a/b

- Drojdia e veche sau nu suicient de proaspătă

e

- Lichidul adăugat – prea ierbinte.

c

- Drojdia intră în contact cu lichidul.

d

- Făina nu e cea adecvată sau nu e veche.

e

- O cantiatea prea mare sau prea mică de lichid.

a/b/g

- Prea puţin zahăr.

a/b

Aluatul creşte prea mult, dă pe 

dinafară.

- Dacă apa are o duritate prea mică, drojdia fermentează prea mult.

f

- O cantitate prea mare de lapte cauzează fermentarea drojdiei.

c

Pâinea se lasă pe mijloc.

- Cantitatea de aluat este prea mare pentru capacitatea vasului şi dă pe dinafara 

marginilor acestuia.

a/f

- Fementarea s-a făcut prea repede sau prea puţin, din cauza temperaturii 

ridicate a apei sau a temperaturii prea ridicate din compartimentul de coacere 

sau din umidităţii excesive.

c/h/i

- Lipsa sării sau zahărul în cantitate insuicientă.

a/b

- Prea mult lichid.

h

Pâinea e grea, grunţuroasă.

- Prea multă făină şi prea puţin lichid.

a/b/g

- Prea puţină drojdie sau zahăr.

a/b

- Prea multe fructe, o cantitate prea mare de făină integrală sau de alt ingredient.

b

- Făină veche sau nu destul de proaspătă.

e

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zelmer 43Z010?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"