Кухонные комбайны Philips HR7755 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

2 1
E N G L I S H
Fr y the chopped onion in the oil until soft. Remove
from the heat and sprinkle the paprika over the
onion, add the meat and fr y over a high heat for a
few minutes while stirring constantly. Add the
green pepper, the tomato and salt to taste, cover
the pan and braise in its own juice over a
moderate heat until almost tender.
B
Meanwhile, peel and slice the carrots using the
slicing insert and peel and dice the potatoes. Add
them to the meat and add enough cold water for
the amount of soup you want to make (approx.
1.2 litres). Season with a pinch of caraway seeds
and simmer until ever ything is soft as butter,
adding more salt if necessar y.
B
Ser ve hot.You could add a garnish of green
pepper rings and ser ve cherr y peppers on a
separate plate.
Hazelnut bread ring
Ingredients dough:
- 500g sieved flour
- 75g sugar
- 1 tsp salt
- 1 egg
- 250ml milk (at 35
c
C)
- 100g butter, softened
- 30g fresh yeast (for dr y yeast, read the
instructions on the package)
Filling:
- 250g chopped hazelnuts
- 100g sugar
- 2 sachets of vanilla sugar
- 125ml cream
B
Heat oven to 200
c
C. Mix milk, yeast and sugar in
the bowl for 15 seconds using the kneading tool.
Add flour, salt, butter and egg. Knead the dough
mixture for 2 minutes. Put the dough into a
separate bowl and cover it with a damp cloth and
allow the dough to rise in a lukewarm place for
20 minutes.
B
Chop the hazelnuts using the metal blade. Mix
the ingredients for the filling. Roll the dough out
into a rectangular shape. Spread it with the
hazelnut mixture, then roll it up into a ring. Put the
ring in a buttered spring-release tin. Let the ring
rise for 20 minutes. Brush some whipped egg yolk
onto the top and place the tin on a rack in the
centre of the oven. Bake for 25 - 30 minutes at
200
c
C.
Chocolate cake
Ingredients:
- 140g butter, softened
- 110g icing sugar
- 140g chocolate
- 6 egg whites
- 6 egg yolks
- 110g granulated sugar
- 140g wheat flour
Filling:
- 200g apricot jam
Icing:
- 125ml water
- 300g sugar
- 250g grated chocolate
Содержание
- 62 Р У С С К И Й; Введение
- 64 Как пользоваться электроприбором; Аварийный термовыключатель; Включите электроприбор повторно.; Чаша для переработки продуктов
- 65 Металлический нож; Снимите с ножа защитный колпачок.
- 66 Полезные советы; Снимите с чаши крышку.; Вставки: ломтерезка и терка; Закройте чашу крышкой.
- 68 - Перемешивания мягких ингредиентов для
- 70 Перемалывание мяса; Снимите диск для измельчения.
- 71 Прибор готов для приготовления колбасок.; - Положите оболочку для колбасок на; Очистка
- 72 Хранение; Хранение мелких принадлежностей
- 73 Гарантия и обслуживание; или в центр; Устранение неисправностей
- 74 Принадлежности и операции
- 78 Рецепты; порошок карри, паприка
- 79 Фруктовый пирог; сушеных дрожжей
- 80 В это время очистите и нашинкуйте
- 81 Нагрейте духовку до 200; Шоколадный кекс; Нагрейте духовку до 160
- 82 картофеля; Пицца
- 83 Нагрейте духовку до температуры 250; Обжаренные овощи и картофель; ложки зерен кукурузы с початка
- 84 дрожжей












