Кухонные комбайны Philips HR7755 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

S L OV E N S K Y
1 3 9
Pizza
Suroviny na prípravu cesta:
- 400 g múky
- 1/2 čajovej lyžičky soli
- 20 g čerstvých kvasníc alebo 1.5 sáčka sušených
kvasníc
- 2 polievkové lyžice oleja
- približne 240 ml vody (35°C)
Suroviny na prípravu omáčky:
- 300 ml paradajkového pretlaku
(konzer vovaného)
- 1 čajová lyžička zmesi talianskych byliniek
(sušené, alebo čerstvé)
- 1 cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- soľ a čierne korenie
- cukor
Suroviny, ktoré sa poukladajú na omáčku:
- olivy, saláma, ar tičoky, šampiňóny, ančovičky, syr
Mozzarella, paprika, strúhaný syr a olivový olej
podľa chuti
B
Do nádoby vložte nástavec na miesenie. Pridajte
všetky suroviny a ovládačom nastavte maximálnu
rýchlosť spracovania (poloha 2). Mieste približne
90 sekúnd, aby vzniklo hladké kompaktné cesto.
Odložte ho do inej nádoby, prikr yte navlhčenou
utierkou a nechajte 30 minút nakysnúť.
B
Pomocou kovovej čepele v nádobe na spracovanie
potravín posekajte cibuľu a cesnak a opražte ich
do sklovita na panvici. Pridajte rajčinový pretlak a
bylinky a asi 10 minút miešajte. Dochuťte soľou,
čiernym korením a cukrom. Omáčku nechajte
vychladnúť.
B
Rúru vyhrejte na 250°C.
B
Cesto vyvaľkajte na pomúčenej doske na dva
kruhy. Položte ich na vymastený plech na pečenie.
Potrite ich pripravenou omáčkou tak, aby okraj
cesta zostal voľný. Na vrch poukladajte prísady,
ktoré ste si zvolili, posypte strúhaným syrom a
pokvapkajte trochou olivového oleja.
B
Pečte 12-15 minút.
Smažená zelenina so zemiakmi
Suroviny:
- 1 vajce
- 50 ml mlieka
- 1 polievková lyžica múky
- 1 čajová lyžička koriandra
- soľ a čierne korenie
- 2 veľké zemiaky (asi 300 g)
- 100 g mrkvy
- 150 g zeleru
- 50 g slnečnicových semiačok, alebo 2
polievkové lyžice lieskovcov
- olej na smaženie
B
Pomocou kovovej čepele zmiešajte vajce, mlieko,
múku, koriander, soľ a čierne korenie.
B
Pomocou nástavca nastrúhajte ošúpané zemiaky,
mrkvu a očistený zeler a pridajte zmes
obsahujúcu vajce. Pridajte slnečnicové semiačka,
alebo lieskovce a riadne premiešajte.
B
Na panvici zohrejte olej a z oboch strán do
zlatova osmažte pripravenú hmotu vyformovanú
Содержание
- 62 Р У С С К И Й; Введение
- 64 Как пользоваться электроприбором; Аварийный термовыключатель; Включите электроприбор повторно.; Чаша для переработки продуктов
- 65 Металлический нож; Снимите с ножа защитный колпачок.
- 66 Полезные советы; Снимите с чаши крышку.; Вставки: ломтерезка и терка; Закройте чашу крышкой.
- 68 - Перемешивания мягких ингредиентов для
- 70 Перемалывание мяса; Снимите диск для измельчения.
- 71 Прибор готов для приготовления колбасок.; - Положите оболочку для колбасок на; Очистка
- 72 Хранение; Хранение мелких принадлежностей
- 73 Гарантия и обслуживание; или в центр; Устранение неисправностей
- 74 Принадлежности и операции
- 78 Рецепты; порошок карри, паприка
- 79 Фруктовый пирог; сушеных дрожжей
- 80 В это время очистите и нашинкуйте
- 81 Нагрейте духовку до 200; Шоколадный кекс; Нагрейте духовку до 160
- 82 картофеля; Пицца
- 83 Нагрейте духовку до температуры 250; Обжаренные овощи и картофель; ложки зерен кукурузы с початка
- 84 дрожжей












