Кухонные комбайны Philips HR7755 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

S L OV E N S K Y
1 3 7
B
Umyte mäso a pokrájajte ho na kocky s hranou 
2 cm. Očistite cibuľa a posekajte ju v nádobe na
spracovanie potravín pomocou kovovej čepele.
Očistite zelenú papriku a pomocou nástavca ju
pokrájajte na krúžky. Ošúpte rajčinu, oddeľte
jadierka a pokrájajte ju na tenké pásiky. Posekanú
cibuľu osmažte na oleji, kým nie je mäkká. Panvicu
odložte z platne a cibuľu posypte mletou
paprikou, pridajte mäso a za stáleho miešania
smažte niekoľko minút na veľkom plameni.
Pridajte zelenú papriku, rajčinu a podľa chuti
osoľte. Panvicu prikr yte a nechajte podusiť vo
vlastnej šťave do mäkka.
B
Medzitým ošúpte mrkvu a pomocou nástavca ju
pokrájajte na plátky. Ošúpte zemiaky a pokrájajte
ich na kocky. Pridajte ich k mäsu a pridajte vodu,
potrebnú na prípravu polievky (asi 1.2 litra).
Pridajte trochu rasce a nechajte vrieť na slabom
plameni, kým suroviny nezmäknú. Ak treba,
dochuťte soľou.
B
Podávajte horúce. Môžete ozdobiť krúžkami
zelenej papriky a na samostatnom tanieri podajte
feferónky.
Kysnutý koláč s lieskovými orechmi
Suroviny na prípravu cesta:
- 500 g preosiatej múky
- 75 g cukru
- 1 čajová lyžička soli
- 1 vajce
- 250 ml mlieka (teplota 35
c
C)
- 100 g masla, zmäknutého
- 30 g čerstvých kvasníc (ak použijete sušené
kvasnice, postupujte podľa návodu na obale)
Suroviny na prípravu náplne:
- 250 g posekaných lieskovcov
- 100 g cukru
- 2 sáčky vanilkového cukru
- 125 ml smotany
B
Rúru vyhrejte na 200°C. V nádobe zmiešajte
pomocou príslušenstva na miesenie mlieko,
kvasnice a cukor. Pridajte múku, soľ, maslo a vajce.
Cesto 2 minúty mieste. Odložte ho do inej nádoby,
prikr yte navlhčenou utierkou a nechajte 20 minút
nakysnúť.
B
Pomocou kovovej čepele posekajte lieskovce.
Premiešajte suroviny na prípravu náplne. Cesto
rozválkajte a prekr yte vrstvou náplne. Potom cesto
zrolujte a položte na vymastený plech. Cesto
nechajte kysnúť 20 minút. Vrch cesta potrite
vaječným žĺtkom a plech vložte do stredu rúr y.
Pečte 25-30 minút pri teplote 200
c
C.
Čokoládový koláč
Suroviny:
- 140 g masla, zmäknutého
- 110 g práčkového cukru
- 140 g čokolády
- 6 vaječných bielkov
- 6 vaječných žĺtkov
- 110 g kr yštálového cukru
- 140 g pšeničnej múky
Náplň:
- 200 g marhuľového džemu
Содержание
- 62 Р У С С К И Й; Введение
 - 64 Как пользоваться электроприбором; Аварийный термовыключатель; Включите электроприбор повторно.; Чаша для переработки продуктов
 - 65 Металлический нож; Снимите с ножа защитный колпачок.
 - 66 Полезные советы; Снимите с чаши крышку.; Вставки: ломтерезка и терка; Закройте чашу крышкой.
 - 68 - Перемешивания мягких ингредиентов для
 - 70 Перемалывание мяса; Снимите диск для измельчения.
 - 71 Прибор готов для приготовления колбасок.; - Положите оболочку для колбасок на; Очистка
 - 72 Хранение; Хранение мелких принадлежностей
 - 73 Гарантия и обслуживание; или в центр; Устранение неисправностей
 - 74 Принадлежности и операции
 - 78 Рецепты; порошок карри, паприка
 - 79 Фруктовый пирог; сушеных дрожжей
 - 80 В это время очистите и нашинкуйте
 - 81 Нагрейте духовку до 200; Шоколадный кекс; Нагрейте духовку до 160
 - 82 картофеля; Пицца
 - 83 Нагрейте духовку до температуры 250; Обжаренные овощи и картофель; ложки зерен кукурузы с початка
 - 84 дрожжей
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 











