Philips HR7755 - Инструкция по эксплуатации - Страница 173

Кухонные комбайны Philips HR7755 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 202
Загружаем инструкцию
background image

Б Ъ Л ГА Р С К И

1 7 3

Приложения

Гарниране,
супи, сосове,
огретен

Сосове, пици,
огретен,
топено
сирене

Гарнитури,
сосове,
сладки,
пудинги,
мусове

Пюрета, супи

Бебешки
храни

Салати,
гарниране

Хляб

Процедура

Използвайте парче пармезан
без кора и го нарежете на
парчета прибл. 3 х 3 см.

Нарежете сиренето на
парчета, които да се побират
в тръбата за подаване.
Натискайте внимателно с
тласкача.

Използвайте твърд, натурален
шоколад. Начупете го на
парчета по 2 см.

Използвайте варен грах или
фасул. Ако е необходимо,
добавете малко течност, за да
подобрите гъстотата на
сместа.

За грубо пюре, добавете
малко течност. За фино пюре,
продължавайте да добавяте
течност, докато сместа стане
гладка.

Поставете краставицата в
тръбата и я натиснете надолу
внимателно.

Смесете топла вода с мая и
захар. Добавете брашно,
олио и сол и месете тестото
около 90 секунди. Оставете
да втаса 30 минути.

Аксес
оар/с
корос
т

P

/ 2

h

/ 2

P

/ 2

P D

/

2

PD

/ 2

g

/ 1

{

/ 2

Макс.
колич
ество

200 г

200 г

200 г

250 г

500 г

2
краст
авици

500 г
брашн
о

Съставки и
резултати

Сирене
(пармезан) -
смилане

Сирене
(гауда) -
настъргване

Шоколад -
смилане

Варен грах,
фасул -
пюриране

Готвени
зеленчуци и
месо -
пюриране

Краставици -
нарязване

Тесто (за
хляб) -
месене

Приложения

Пица

Ябълков пай,
сладки
бисквити,
плодови пити

Луксозен
хляб

Пудинг, суфле,
целувки

Процедура

Следвайте същата процедура,
както и за тесто за хляб.
Месете тестото 1 минута.

Използвайте студен
маргарин, нарежете го на
парчета от 2 см. Поставете
брашното в купата и
добавете маргарина. Месете,
докато тестото стане на
трошливо. След това
добавете студена вода,
докато месите. Спрете,
когато тестото започне да
става на топка. Оставете
тестото да се охлади, преди
да продължите приготвянето.

Първо смесете мая, топла
вода и малко захар в отделна
купа. Поставете всички
съставки в купата и месете
тестото, докато стане гладко
и не лепне към купата (трае
около 1 минута). Оставете го
да втаса 30 минути.

Използвайте яйчни белтъци
със стайна температура.
Забележка: използвайте най-
малко 2 белтъка.

Аксес
оар/с
корос
т

{

/ 2

{

/ 2

{

/ 2

å

/ 1

Макс.
колич
ество

750 г
брашн
о

300 г
брашн
о

500 г
брашн
о

4
яйчни
белтъ
ка

Съставки и
резултати

Тесто (за
пица) -
месене

Тесто (за
кори) -
месене

Тесто (мая) -
месене

Яйчни
белтъци -
разбиване

Содержание

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7755?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"