Кухонные комбайны Philips HR7755 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

S L OV E N S K Y
1 2 6
C
6
Ovládačom nastavte maximálnu rýchlosť
(poloha 2).
Spracovanie potravín pokračuje až kým
nenastavíte ovládač do polohy 0 (vypnuté).
◗
Rýchlosť spracovania surovín znížite tak, že
ovládač nastavíte do polohy 1.
C
7
Piestom jemne potlačte potraviny v
dávkovacej trubici.
◗
Ak strúhate mäkkú zeleninu alebo ovocie,
môžete znížiť rýchlosť spracovania
(nastavenie 1), aby ste zo spracovávaných
surovín nepripravili pyré.
C
8
Aby ste vybrali nástavec z nosiča
nástavcov, uchopte nástavec tak, aby
smeroval spodnou časťou ku Vám. Palcami
stlačte hrany nástavca, aby sa uvoľnil z
nosiča.
Nástavec na miesenie
Nástavec na miesenie môžete použiť na miesenie
cesta na chlieb a na vymiešanie cesta na koláče.
C
1
Na pohonnú jednotku namontujte nádobu
a na nosič náradia v nádobe nasaďte
nástavec na miesenie.
2
Do nádoby vložte suroviny a uzatvorte ju
vekom. Do dávkovacej trubice vložte piest,
aby ste predišli unikaniu surovín počas
miesenia.
C
3
Ovládačom nastavte maximálnu rýchlosť
(poloha 2).
V tabuľke je uvedená vhodná dĺžka spracovania
potravín.
Disk na prípravu emulzií
Disk na prípravu emulzíí môžete použiť na
prípravu majonézy, šľahanie smotany, alebo
vaječných bielkov.
C
1
Disk na prípravu emulzií nasaďte na nosič
náradia umiestnený v nádobe.
2
Do nádoby vložte suroviny a uzatvorte ju
vekom.
3
Aby ste dosiahli optimálne výsledky,
ovládačom nastavte minimálnu rýchlosť
spracovania (poloha 1).
Rady
◗
Ak chcete vyšľahať vaječné bielka, uistite sa,
že majú izbovú teplotu.
◗
Vajcia vyberte z chladničky aspoň pol hodiny
pred ich spracovaním.
◗
Všetky suroviny na prípravu majonézy musia
mať izbovú teplotu.
◗
Olej môžete pridávať cez malý otvor v dne
piesta.
Содержание
- 62 Р У С С К И Й; Введение
- 64 Как пользоваться электроприбором; Аварийный термовыключатель; Включите электроприбор повторно.; Чаша для переработки продуктов
- 65 Металлический нож; Снимите с ножа защитный колпачок.
- 66 Полезные советы; Снимите с чаши крышку.; Вставки: ломтерезка и терка; Закройте чашу крышкой.
- 68 - Перемешивания мягких ингредиентов для
- 70 Перемалывание мяса; Снимите диск для измельчения.
- 71 Прибор готов для приготовления колбасок.; - Положите оболочку для колбасок на; Очистка
- 72 Хранение; Хранение мелких принадлежностей
- 73 Гарантия и обслуживание; или в центр; Устранение неисправностей
- 74 Принадлежности и операции
- 78 Рецепты; порошок карри, паприка
- 79 Фруктовый пирог; сушеных дрожжей
- 80 В это время очистите и нашинкуйте
- 81 Нагрейте духовку до 200; Шоколадный кекс; Нагрейте духовку до 160
- 82 картофеля; Пицца
- 83 Нагрейте духовку до температуры 250; Обжаренные овощи и картофель; ложки зерен кукурузы с початка
- 84 дрожжей












