Холодильник Caso DryAged Master 380 Pro - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

44
17.2 Exemption from liability:
The manufacturer will not assume any liability for damage to refrigerated products, not 
even in the event of a fault in the equipment during the guarantee period. The 
manufacturer will also not accept liability for injury to individuals resulting from improperly 
stored products which are subsequently consumed. 
17.3 Information about dry ageing
The dry ageing of beef, pork and poultry is an expensive process and requires time and 
ideal conditions. 
You will be able to store good quality meat on the metal storage shelves or to suspend it 
on the meat hooks inside the equipment. 
Check the meat regularly for the presence of wild fungi.
If the degree of ageing which you desire has not been achieved, remove the meat, divide 
it into portions as you see fit and prepare it. 
Various aromas, depending on the amount of ageing
Depending on the meat used, you will be able to obtain subtle, nutty aromas after around 
21 days. 
Depending on the meat, you will obtain aromas similar to those of fungi after around 28-
35 days. 
Depending on the meat used, you will be able to obtain powerful aromas similar to that of 
blue cheese after around 45 days and longer. 
The longer you allow the meat to age, the stronger the aroma will be.
18
Cleaning and Maintenance
This chapter provides you with important notices with regard to cleaning and maintaining 
the device. Please observe the notices to prevent damages due to cleaning the device 
incorrectly and to ensure trouble-free operation.  
18.1 Safety information
Attention
Please observe the following safety notices, before you commence with cleaning the device: 
► Prior to commissioning, clean the appliance thoroughly. 
► Clean the device thoroughly after each ageing process. 
► Before cleaning, switch the dry ageing cooler off, remove the plug from the wall socket 
and remove all the meat.
► Do not use any aggressive or abrasive cleaning agents or solvents. 
► You must use a food-compatible cleaner that is not too aggressive for the surfaces of the 
device.
► Do not scrape off stubborn dirt with hard items.
Содержание
- 135 Общая информация; ОПАСНОСТЬ
- 136 ПРИМЕЧАНИЕ; Ограничение ответственности; Безопасность; Применение по назначению
- 137 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; Общие указания по безопасности
- 140 Опасность, связанная с электрическим током; Ввод в эксплуатацию
- 141 Указания по безопасности; Объем поставки и осмотр после транспортировки; Распаковка; Утилизация упаковки
- 142 Установка
- 143 Электрическое; Конструкция и работа
- 144 Общий обзор
- 145 Эксплуатация и работа; Элементы управления и дисплей
- 147 Паспортная табличка; Сухая выдержка; Опасность
- 148 Исключение ответственности:; Очистка и уход
- 149 Осторожно; Очистка
- 150 Предупреждение: опасность ожога горячей
- 151 Замена
- 152 Перемещение прибора; Устранение неисправностей; Причины неисправностей и их устранение
- 154 Примечание; Утилизация старого прибора; Гарантия
- 155 Технические характеристики

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











