Холодильник Caso DryAged Master 380 Pro - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

43
6. LED light and UV light setting
Press
, to switch on the LED light, this switches off automatically after 4 hours.
Press
to switch the UV light on.
Please note
► The door has a safety switch. When you open the door of the device, the UV light
switches off automatically. When you close the door, the UV light will turn on again.
► The UV light is used to disinfect the interior before, during and after the aging process.
16.2 Rating plate
The rating plate with the connection and performance data can be founded on the back of 
the device. 
17
Dry ageing
17.1 Safety information
PLEASE NOTE
► It is not important not to open the door much in order to avoid unnecessarily affecting the
climate of the equipment/the humidity of the air.
► Have a butcher/expert whom you trust inform you about dry ageing.
Danger
► Only use meat which is suitable for refinement. 
► Wear gloves which are suitable for contact with food if you touch the meat and the metal 
shelves or meat hooks.
► A hazard of dry ageing is "wild fungi". Unlike "good edible fungi“, this can spoil the meat
and cause toxic and allergic reactions. For this reason, make sure that you maintain 
impeccable standards of hygiene when handling the meat and the equipment and have a 
butcher/expert whom you trust provide you with comprehensive information about dry 
ageing. 
► If you notice a sourish smell, this may be an indication of “wild fungi”. 
► Once the ageing process has been completed, dark and dry patches of meat must be 
generously removed.
► Do not consume any food which has been superimposed on the meat, as you could suffer
from food poisoning.
Содержание
- 135 Общая информация; ОПАСНОСТЬ
- 136 ПРИМЕЧАНИЕ; Ограничение ответственности; Безопасность; Применение по назначению
- 137 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; Общие указания по безопасности
- 140 Опасность, связанная с электрическим током; Ввод в эксплуатацию
- 141 Указания по безопасности; Объем поставки и осмотр после транспортировки; Распаковка; Утилизация упаковки
- 142 Установка
- 143 Электрическое; Конструкция и работа
- 144 Общий обзор
- 145 Эксплуатация и работа; Элементы управления и дисплей
- 147 Паспортная табличка; Сухая выдержка; Опасность
- 148 Исключение ответственности:; Очистка и уход
- 149 Осторожно; Очистка
- 150 Предупреждение: опасность ожога горячей
- 151 Замена
- 152 Перемещение прибора; Устранение неисправностей; Причины неисправностей и их устранение
- 154 Примечание; Утилизация старого прибора; Гарантия
- 155 Технические характеристики

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











