Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

5 4
P r e p a r i n g y o g h o u r t
▯
Even yoghur t can be prepared in the combi-steam
ove n .
▯
H e a t p a s te u r i s e d m i l k to 9 0 ° C o n t h e h o b to
prevent the yoghur t cultures from being overcome
by any unwanted microbes. Ultra-heat treated milk
( U H T m i l k ) d o e s n o t n e e d to b e h e a te d . ( P l e a s e
note: If you use cold milk to make yoghur t, the
incubation time will be longer).
▯
Impor t ant! Allow the milk to cool to 40 °C in a wa ter
bath so that the yoghur t cultures are not destroyed.
▯
S t i r s o m e n a t u r a l yo g h u r t w i t h i d e n t i f i e d yo g h u r t
cultures under the milk (1 - 2 teaspoons of yoghur t
p e r 1 0 0 m l ) .
▯
W h e n u s i n g yo g h u r t s t a r te r, fo l l ow t h e i n s t r u c t i o n s
o n t h e p a c ket .
▯
Pour the yoghur t into washed jar s.
▯
Yo u c a n s te r i l i s e t h e wa s h e d j a r s i n yo u r c o m b i -
s te a m ove n a t 1 0 0 ° C a n d 1 0 0 % h u m i d i t y fo r 2 0 -
25 min before pouring in the yoghur t.Make sure that
you allow the jar s and the cooking compar tment to
cool down before you pour in the yoghur t and place
the jar s in the appliance.
▯
Once you have finished making the yoghur t, place it
in the refrigerator.
▯
To m a ke t h i c k yo g h u r t , a d d s k i m m e d m i l k p ow d e r to
t h e m i l k b e fo r e h e a t i n g i t ( 1 - 2 t a b l e s p o o n s p e r
litre).
Food
Cooking container
Tempera-
ture in °C
Humid-
ity in %
Cooking
time in
min.
Comments
Yoghurt mixture
(in sealed jars)
solid
40 - 45
100
300 - 360 Recipe tip: Flavour the yoghurt mixture
with fruit purée, jam, honey, vanilla or
chocolate, and then increase the
preparation time if necessary.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













