Gaggenau BS 484-111 - Инструкция по эксплуатации - Страница 46

Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

4 6

Pike-perch (140 g/piece)

Perforated

60

§

20

Vegetables

Mushrooms, quartered 
(500 g)

Perforated

85

§

20

Recipe tip: Vacuum-seal along with some 
butter, rosemary, garlic and salt.

Chicory, halved  
(4 - 6 pieces)

Perforated

85

§

40

Recipe tip: Cut the chicory in half. Vacuum-
seal along with some orange juice, sugar, 
salt, butter and thyme.

Green asparagus, whole  
(600 g)

Perforated

85

§

15 - 20

Recipe tip: Blanch before vacuum-sealing 
to retain the colour.

Vacuum-seal along with some butter, salt 
and pepper.

Carrots, in 0.5 cm slices 
(600 g)

Perforated

95

§

35 - 40

Recipe tip: Vacuum-seal along with some 
orange juice, curry and butter.

Potatoes, peeled, 
in 2 x 2 cm cubes 
(800 g)

Perforated

95

§

40

Recipe tip: Vacuum-seal along with some 
butter and salt.

Can easily be used for making dishes such 
as salad.

Potatoes, skin on, 
whole or halved  
(800 g)

Perforated

95

§

50

Recipe tip: Vacuum-seal along with some 
butter and salt.

Wash thoroughly beforehand.

Cherry tomatoes, whole or 
halved (500 g)

Perforated

85

§

15

Recipe tip: Vacuum-seal along with some 
olive oil, salt and sugar.

Mix together red and yellow cherry toma-
toes.

Pumpkin, in 2 x 2 cm cubes 
(600 g)

Perforated

90

§

20 - 25

The cooking time may vary depending on 
the type of pumpkin.

Courgettes, in 1 cm slices 
(600 g)

Perforated

85

§

30

Recipe tip: Vacuum-seal along with some 
olive oil, salt and thyme.

Mangetout, whole  
(500 g)

Perforated

85

§

5 - 10

Recipe tip: Vacuum-seal along with some 
butter and salt.

Dessert

Pineapple in 1.5 cm slices 
(400 g)

Perforated

85

§

70

Recipe tip: Vacuum-seal along with some 
butter, honey and vanilla.

Apple, peeled, in 0.5 cm 
slices (2 - 4 pieces)

Perforated

85

§

10 - 15

Recipe tip: Vacuum-seal along with some 
caramel sauce.

Bananas, whole  
(2 - 4 pieces)

Perforated

65

§

15 - 20

Recipe tip: Vacuum-seal along with some 
butter, honey and a vanilla pod.

Pear, peeled, sliced  
(2 - 4 pieces)

Perforated

85

§

30

Recipe tip: Add honey or sugar to sweeten.

Kumquats, halved  
(12 - 16 pieces)

Perforated

85

§

75

Recipe tip: Vacuum-seal along with some 
butter, a vanilla pod, honey and apricot jam.

Rinse under warm water, cut in half and 
deseed. 

Vanilla sauce (0.5 l)

Perforated

82

§

18 - 20

Recipe tip: 0.5 l milk, 1 egg, 3 egg yolks, 
80 g sugar, 1 vanilla pod.

Food

Cooking con-
tainer

Temperature 
in °C

Type of 
heating

Cooking 
time in 
min.

Comments

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau BS 484-111?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"