Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

4 3
Po u l t r y
▯
The moisture present when the appliance is 
operating in 'Combination' mode prevents food 
from dr ying out, which is impor t ant for poultr y in 
par ticular. At the same time, the high te mperatures 
m a ke   t h e   s u r fa c e   b r ow n   a n d   c r i s py.   T h e   h o t   s te a m  
i s   a b l e   to  t r a n s fe r   t w i c e   a s   m u c h   h e a t   a s  
conventional hot air, and reaches all par ts of the 
fo o d .   T h i s   a l l ow s   a   c h i c ke n   to   b e   eve n l y   b r ow n e d  
and crispy all round, while the breast meat remains 
te n d e r   a n d   s u c c u l e n t .  
▯
T h e   c o o k i n g   t i m e s   l i s te d   a r e   i n te n d e d   a s   a   g u i d e  
only,  and depend heavily on the te mperature of the 
meat at the st ar t of cooking. Use the core 
te mperature probe so that you can monitor the core 
te mperature more easily.Inser t this between the 
belly and the thigh, rather than in the middle (cavity) 
o f   t h e   b i r d .   Fu r th e r   i n fo r m a t i o n   a n d   i n s t r u c t i o n s ,   a s  
well as optimal t a rget te mperatures, can be found in 
the section entitled 'Core te mperature probe'.
▯
To   m a ke   t h e   s k i n   c r i s p i e r,   s e a s o n   p o u l t r y   m a i n l y  
with spices and herbs, and use little or no oil.
Food
Cooking con-
tainer
Tempera-
ture in °C
Humid-
ity in %
Cooking 
time in 
min.
Comments
Duck, whole (3 kg)
solid
1) 150 - 160
2) 220
60
0
80 - 90
20 - 30
Cook with the breast side facing down. Turn the 
duck once half the cooking time has elapsed. 
This prevents the delicate breast meat from dry-
ing out as much.
Duck breast, seared, 
medium rare (350 g/piece)
solid
160
0
25 - 30
Chicken, whole (1.5 kg)
Wire rack
1) 170 - 180
2) 190
60
0
35 - 45
15 - 20
Tie the thighs together and cook the bird with 
the breast side facing up.
Chicken breast, stuffed, 
steamed (200 g/piece)
Perforated
100
100
10 - 15
Recipe tip: Stuff with spinach and sheep's 
cheese.
Turkey breast fillet, steamed 
(300 g/piece)
Perforated
100
100
12 - 15
Poussin, quail, steamed 
(150 - 200 g/piece)
Perforated
100
100
15 - 20
Poussin, quail 
(150 - 200 g/piece)
solid
180 - 200
60 / 80
15 - 20
Recipe tip: Brush with oil and herbes de 
provence.
Pigeon, steamed 
(300 g/piece)
Perforated
100
100
20 - 30
Pigeon (300 g/piece)
solid
180 - 200
60 / 80
25 - 30
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 











