Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

5 1
Raising dough
▯
The combi-steam oven provides the ideal conditions
for proving dough and dough mixtures or raw
p a s t r i e s w i t h o u t t h e m d r y i n g o u t .
▯
To do this, use the "Hot air + 60% humidity" mode.
▯
The bow l does not need to be cove red by a wet
c l o t h . P rov i n g o n l y t a ke s h a l f a s l o n g a s i t u s u a l l y
d o e s .
▯
T h e c o o k i n g t i m e s p e c i f i e d i s i n te n d e d a s a g u i d e
o n l y. L e ave t h e d o u g h to r i s e u n t i l i t h a s d o u b l e d i t s
vo l u m e .
R e g e n e r a t i n g ( r e h e a t i n g )
▯
In the steam oven, you can generate the optimum
climate for heating ready -cooked meals without
them dr ying out. Thus, t a ste and quality are
p r e s e r ve d , a n d m e a l s t a s te l i ke f r e s h l y p r e p a r e d .
▯
Use the "Regenerating" mode
d
to do this.
▯
The dat a refe r s to por tions for one per son. You can
also wa rm up large quantities in the unper fo rated
cooking cont ainer. The specified times are
lengthened.
Food
Cooking con-
tainer
Tempera-
ture in °C
Humid-
ity in %
Cooking
time in
min.
Comments
Dough mixture (600 g flour)
Bowl/wire
rack
38 - 40
60
30 - 45
E.g. yeast dough, natural fermentation starter,
sourdough
Food
Cooking con-
tainer
Tempera-
ture in °C
Cooking
time in
min.
Comments
Baguette, bread rolls (frozen)
Wire rack
140
10 - 15
Baguette, bread rolls
(left over from previous day)
Wire rack
180
5 - 8
Roasts, sliced (150 g/piece)
solid
120
12 - 15
Finger-thick slices, do not pile them on top of one
another; pour sauce into the cookware to make the
roast more succulent.
Vegetables
Dish, wire rack
90 - 100
8 - 10
Pizza, thin
Wire rack
180
10 - 12
Pizza, deep pan
Wire rack
180
12 - 14
Starchy side dishes
Dish, wire rack
120
7 - 8
E.g. pasta, potatoes, rice; baked or fried food such
as chips or croquettes are not suitable.
Plated meals
Dish, wire rack
120
8 - 15
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













