Gaggenau BS 484-111 - Инструкция по эксплуатации - Страница 51

Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

5 1

Raising dough

The combi-steam oven provides the ideal conditions 
for proving dough and dough mixtures or raw 
p a s t r i e s   w i t h o u t   t h e m   d r y i n g   o u t .

To  do this, use the "Hot air + 60% humidity" mode.

The bow l  does not need to  be cove red by  a wet 
c l o t h .   P rov i n g   o n l y   t a ke s   h a l f   a s   l o n g   a s   i t   u s u a l l y  
d o e s .

T h e   c o o k i n g   t i m e   s p e c i f i e d   i s   i n te n d e d   a s   a   g u i d e  
o n l y.  L e ave  t h e   d o u g h   to  r i s e   u n t i l   i t   h a s   d o u b l e d   i t s  
vo l u m e .

R e g e n e r a t i n g   ( r e h e a t i n g )

In the steam oven, you can generate the optimum 
climate for heating ready -cooked meals without 
them dr ying out. Thus, t a ste and quality are 
p r e s e r ve d ,   a n d   m e a l s   t a s te   l i ke   f r e s h l y   p r e p a r e d .  

Use the "Regenerating" mode 

d

 to  do this.

The dat a refe r s  to  por tions for one per son. You can 
also wa rm up large quantities in the unper fo rated 
cooking cont ainer. The specified times are 
lengthened.

Food

Cooking con-
tainer

Tempera-
ture in °C

Humid-
ity in %

Cooking 
time in 
min.

Comments

Dough mixture (600 g flour)

Bowl/wire 
rack

38 - 40

60

30 - 45

E.g. yeast dough, natural fermentation starter, 
sourdough

Food

Cooking con-
tainer

Tempera-
ture in °C

Cooking 
time in 
min.

Comments

Baguette, bread rolls (frozen)

Wire rack

140

10 - 15

Baguette, bread rolls 
(left over from previous day)

Wire rack

180

5 - 8

Roasts, sliced (150 g/piece)

solid

120

12 - 15

Finger-thick slices, do not pile them on top of one 
another; pour sauce into the cookware to make the 
roast more succulent.

Vegetables

Dish, wire rack

90 - 100

8 - 10

Pizza, thin

Wire rack

180

10 - 12

Pizza, deep pan

Wire rack

180

12 - 14

Starchy side dishes

Dish, wire rack

120

7 - 8

E.g. pasta, potatoes, rice; baked or fried food such 
as chips or croquettes are not suitable.

Plated meals

Dish, wire rack

120

8 - 15

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau BS 484-111?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"