Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

5 0
Bread rolls
(50 - 100 g/piece)
solid
180 - 200
80 - 100
15 - 25
Another very good way of baking bread rolls is
to preheat the appliance to 220 °C at 30%
humidity. After placing the items to be baked
into the appliance, inject additional steam once
or twice, and after 5 minutes, switch back to 0%
humidity and 190 °C.
Bread rolls, pre-baked
Wire rack
150 - 170
0
8 - 15
Inject steam at the beginning.
Bread (0.5 - 1 kg)
solid
1) 210 - 230
2) 165
30
0
15 - 20
35 - 50
Inject steam 2 - 3 times at the beginning.
Use the core temperature probe to check the
exact cooking temperature (see section entitled
'Core temperature sensor').
Place on the wire rack to cool.
Sponge tarts
solid
160 - 165
0
35 - 40
Ring cake (1 kg flour)
Ring cake tin,
wire rack
160 - 175
30
45 - 50
Yeast tray bakes
solid
160 - 170
0 - 60
30 - 45
For yeast tray bakes with moist toppings (e.g.
plum tart or onion tart), use 0% humidity, and for
yeast tray bakes with dry toppings (e.g. crum-
ble), use 60% humidity.
Plaited loaf (500 g flour)
solid
160 - 170
60 - 80
25 - 35
Muffins
Muffin tray,
wire rack
170 - 180
0 - 30
20 - 30
Macaroons
solid
150 - 160
0
15 - 20
Biscuits
solid
150 - 175
0
10 - 20
Quiche, flan
Quiche dish
or tin, wire
rack
190 - 210
0
45 - 60
Sponge cake
Loaf tin/
springform
cake tin, wire
rack
165 - 170
0 - 30
60 - 65
Small cakes
solid
160
0
30
Whirls
(in accordance with
EN60350-1)
solid
165
0
30 - 32
Preheat
Tart
Tart dish or
tin, wire rack
190 - 200
0 - 30
30 - 45
E.g. with apples, chocolate, apricots, or savoury
with asparagus, onions, cheese
Hot water sponge cake
(in accordance with
EN60350-1)
solid
150
0
40
Preheat
Cream puffs, eclairs
solid
180 - 190
0 - 30
40 - 45
Food
Cooking con-
tainer
Tempera-
ture in °C
Humid-
ity in %
Cooking
time in
min.
Comments
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













