Gaggenau BS 484-111 - Инструкция по эксплуатации - Страница 18

Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

1 8

Switching on

1

Use the function selector to  set the required type of 
heating. The selected type of heating and the 
default te mperature are shown on the display.

2

If you wish to  change the te mperature: 
Tu rn the rot a r y  selector to  set the required 
te mperature.

T h e   h e a t - u p   s y m b o l  

“ 

 will appear on the display.  The 

bar show s  the current heat-up st atus. When the set 
te mperature has been reached, an audible signal will 
sound and the heat-up symbol 

  w i l l   g o   o u t .

N o te s

If the te mperature is set to  less than 70 °C, the 
cooking compar tment light will remain switched of f.

If the type of heating is set to  "Sous-vide cooking", 
the cooking compar tment light will remain switched 
o f f .

The te mperature that has been set will be ret ained 
when you change to  a dif fe rent operating mode. 
The default te mperature will not appear until the 
a p p l i a n c e   h a s   b e e n   s w i t c h e d   o n .

Switching of f:

 

Tu r n   t h e   f u n c t i o n   s e l e c to r   to  

0

.

M i s t i n g

M i s t i n g   b r i n g s   a d d i t i o n a l   s te a m   to   t h e   ove n   i n te r i o r.   Yo u  
can add moisture to  food while cooking (e.g. bread, 
bread rolls).

M i s t i n g   i s   o n l y   p o s s i b l e   w i t h   t h e s e   h e a t i n g   f u n c t i o n s :

Hot air + 30% humidity 

Hot air + 0% humidity 

Full sur face grill + circulated air

Fu l l   s u r fa c e   g r i l l

Touch the 

e

  s y m b o l   a s   l o n g   a s   yo u   wa n t   to   a d d   s te a m ,  

u p   to   8   s e c o n d s .   A f te r   wa i t i n g   a t   l e a s t   o n e   s e c o n d ,   yo u  
c a n   t r i g g e r   m i s t i n g   a g a i n   by   to u c h i n g   t h e  

e

  s y m b o l .

S te a m   r e m ova l

During the steam removal process, cold wa ter is 
introduced into the cooking compar tment. This cools 
the cooking compar tment down and the steam 
condenses on the cooking compar tment wall. When you 
then open the cooking compar tment door, only a little 
s te a m   e s c a p e s .  

m

R i s k   o f   s c a l d i n g !

Af ter opening the cooking compar tment door, hot wa ter 
m ay   d r i p   d ow n   f ro m   i t .  

S te a m   r e m ova l   o n l y   wo r k s   w i t h   t h e   fo l l ow i n g   t y p e s   o f  
heating and if the te mperature in the cooking 
compar tment is less than 130 °C:

Hot air + 100% humidity 

Hot air + 80% humidity 

Hot air + 60% humidity

Fu l l   s u r fa c e   g r i l l   s e t t i n g   1   +   h u m i d i t y

Fu l l   s u r fa c e   g r i l l   s e t t i n g   2   +   h u m i d i t y

S o u s - v i d e   c o o k i n g

Proceed as follow s :

 

Touch the 

¡

  s y m b o l . S te a m   r e m ova l   t a ke s   a p p r ox i m a te l y  

20 seconds. During this time, the heating is of f. 

S to p p i n g   s te a m   r e m ova l   e a r l y :

 

Open the door or touch the 

¢

  s y m b o l

N o te :  

T h e   s te a m   r e m ova l   f u n c t i o n   i s   a l s o   ava i l a b l e   fo r   a  

s h o r t   t i m e   a f te r   s w i t c h i n g   o f f   t h e   a p p l i a n c e .

A f te r   eve r y   u s e

1

Remove  food remnants from the cooking 
compar tment sur faces as soon as the appliance has 
c o o l e d   d ow n .   B u r n t - o n   r e m n a n t s   w i l l   b e   m u c h  
harder to  remove  later.

2

Once the cooking compar tment has cooled down, 
wipe it down and dr y it thoroughly with a sof t cloth.

3

W i p e   u n i t s   a n d   h a n d l e s   d r y   w h e r e   c o n d e n s a t i o n  
h a s   fo r m e d .

4

Use the dr ying programme to  dr y the cooking 
compar tment (see section entitled 'Dr ying 
programme') or leave  the appliance door open until 
the cooking compar tment is completely dr y.

Safety shut-of f

For your protection, the appliance is equipped with an 
a u to m a t i c   s a fe t y   s h u t - o f f .   A ny   h e a t i n g   p ro c e s s   i s  
s w i t c h e d   o f f   a f te r   1 2   h o u r s   i f   t h e   ove n   i s   n o t   o p e r a te d   i n  
this time. A message appear s in the display.

Exception: 
T h e   l o n g - te r m   t i m e r   h a s   b e e n   p ro g r a m m e d .

Set the function selector to  

0

, then the appliance can be 

operated again as usual.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau BS 484-111?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"