Gaggenau BS 484-111 - Инструкция по эксплуатации - Страница 45

Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

4 5

Dr y the outside of the bag, place it into a clean, 
unper fo rated cooking cont ainer and cut it open with 
scissor s.Place all of the food, along with its juices, into 
the cooking cont ainer.

The food can be finished of f as follow s  once the 
s o u s - v i d e   c o o k i n g   s t a g e   i s   c o m p l e te :

M e a t :

 Flash fr y at a ve r y  high te mperature for a few 

s e c o n d s   o n l y   o n   e a c h   s i d e .   T h i s   g i ve s   i t   a   n i c e   c r u s t   a n d  
the flavour s you would expect from fr ying, without 
ove r c o o k i n g   i t . Yo u   c a n   a c h i eve   a   p a r t i c u l a r l y   g o o d  
result using a teppan yaki or under the grill. Impor t ant : 
Dab the meat with a tea towel before placing it into hot 
oil, in order to avoid fat spitting out of the pan.

Ve g e t a b l e s :

  F l a s h   f r y   i n   a   f r y i n g   p a n   o r   o n   a   te p p a n   ya k i  

to  give them the flavour s you would expect from fr ying. 
When fr ying ve get ables like this, it is easy to  season 
them or mix them with other ingredients without them 
c o o l i n g   d ow n .

F i s h :

 Season and coat with hot butter. Since many types 

o f   f i s h   fa l l   a p a r t   e a s i l y   a f te r   c o o k i n g   u s i n g   t h e   s o u s - v i d e  
method, if you wish to  flash fr y it, this should be done 
b e fo r e   t h e   s o u s - v i d e   c o o k i n g   s t a g e .

Fr y the food for longer if has not been suf ficiently well 
c o o ke d   d u r i n g   t h e   s o u s - v i d e   c o o k i n g   s t a g e .

Ser ve  the food on pre-heated plates and, if possible, 
with a hot sauce or butter as sous-vide cooking t a kes 
place at relatively low te mperatures.

Food

Cooking con-
tainer

Temperature 
in °C

Type of 
heating

Cooking 
time in 
min.

Comments

Meat

Entrecôte, rare (180 g/piece)

Perforated

58

§

100

Once the meat is cooked, sear it on a tep-
pan yaki or grill it at a high temperature on 
both sides. This gives the meat a nice crust 
and the flavours you would expect from fry-
ing, without overcooking it.

Entrecôte, medium rare 
(180 g/piece)

Perforated

63

§

90

Entrecôte, well done 
(180 g)

Perforated

70

§

85

Veal topside steaks 
(160 g/piece)

Perforated

60

§

80

Beef steaks, rare 
(180 g/piece)

Perforated

58

§

60

Beef steaks, medium rare 
(180 g/piece)

Perforated

63

§

50

Beef steaks, well done 
(180 g/piece)

Perforated

70

§

45

Pork medallions  
(80 g/piece)

Perforated

63

§

75

Poultry

Duck breast (350 g/piece)

Perforated

58

§

70

Once the breast is cooked, fry the skin side 
in a hot frying pan until it is crispy.

Foie gras 
(300 g/1 round)

Perforated

80

§

30

Recipe tip: Prepare the goose liver and mix 
it with other ingredients. Roll it in foil and 
prick it several times. Vacuum-seal the 
round and leave it to chill for several hours 
in the refrigerator before cooking it using 
the sous-vide method.

Chicken breast (250 g/piece) Perforated

65

§

60

Fish and seafood

Prawns (125 g)

Perforated

60

§

30

Recipe tip: Vacuum-seal along with some 
olive oil, salt and garlic.

Scallops 
(20 - 50 g/piece)

Perforated

60

§

6 - 10

The more the scallops weigh, the longer 
the chosen cooking time should be.

Cod (140 g/piece)

Perforated

59

§

25

Salmon fillet (140 g/piece)

Perforated

58

§

30

If you wish, you can flash fry the salmon fil-
let in a hot frying pan once it is cooked.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau BS 484-111?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"