Gaggenau BS 484-111 - Инструкция по эксплуатации - Страница 38

Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

3 8

S e t t i n g s   t a b l e   a n d   t i p s

N o te s

The cooking times specified are intended as a 
guide. The actual cooking time depends on the 
quality and te mperature of the food before cooking, 
and the weight and thickness of the food to  be 
c o o ke d .

Alway s preheat the appliance. This will provide the 
b e s t   c o o k i n g   r e s u l t s .
The cooking times specified refer to  a preheated 
a p p l i a n c e .   A d d   a p p rox i m a te l y   5   m i n u te s   to   t h e s e  
times if you are placing food into the appliance 
without preheating it.

The figures given refer to  average quantities of food 
for four people. If you wish to  prepare a larger 
quantity of food, you should allow for a longer 
c o o k i n g   t i m e .

Use the cookware specified. If you use other 
cookware, the cooking times may be longer or 
s h o r te r.

If you have  not made a par ticular dish before, use 
t h e   s h o r te s t   t i m e   s p e c i f i e d   to   s t a r t   w i t h .   I f  
necessar y,  you can alway s cook the food for longer.

Open the cooking compar tment door of the 
preheated oven for a shor t time only and do not 
t a ke  too long to  place your food inside the 
a p p l i a n c e .

W h e n   u s i n g   o n l y   o n e   c o o k i n g   c o n t a i n e r,   p l a c e   i t   i n  
the appliance at the second level from the bottom.

W h e n   s te a m i n g ,   d e f r o s t i n g ,   d o u g h   p rov i n g   a n d  
reheating, you can use up to  three rack levels at a 
time (rack levels 2, 3 and 4 from the bottom). This 
will not cause any transfer of flavour s. This allow s  
fish, ve get ables and desser ts to  be prepared at the 
same time. Howeve r,  the specified cooking times 
may need to  be ex tended for large quantities of 
fo o d .

O n l y   o n e   l eve l   c a n   b e   u s e d   fo r   b a k i n g ;   t h e   s e c o n d  
level from the bottom is designated for this.

Do not allow the food to  come into cont act with the 
cooking compar tment, grease filter or back panel of 
the oven.

T h e   c o m b i - s te a m   ove n   m u s t   b e   a b l e   to   s h u t  
properly. To  ensure that this is possible, keep the 
s e a l   s u r fa c e s   c l e a n   a t   a l l   t i m e s .

Do not place too many items close to gether on wire 
r a c k s   o r   c o n t a i n e r s .   T h i s   i s   to   a l l ow   o p t i m a l   s te a m  
circulation.

If you wish to  prepare food using steam and the 
a p p l i a n c e   h a s   b e e n   h e a te d   to   ove r   1 0 0 ° C   ( fo r  
ex a m p l e   b e c a u s e   i t   h a s   j u s t   b e e n   u s e d   fo r   b a k i n g ) ,  
a l l ow   t h e   a p p l i a n c e   to   c o o l   d ow n   b e fo r e   s te a m i n g  
your food. Other wise, the high te mperature will 
c a u s e   yo u r   fo o d   to   d r y   o u t .

Ve g e t a b l e s

Ve get ables are prepared more gently in steam than 
i n   b o i l i n g   wa te r.   T h e i r   t a s te ,   c o l o r   a n d   c o n s i s te n c y  
are preser ved better. V i t amins and ingredients that 
are soluble in water are not washed out. As the 
s te a m   ove n   o p e r a te s   w i t h o u t   p r e s s u r e   a t   o n l y  
100°C, food is prepared considerably more gently 
than in a pressure cooker, for ex ample.

All dat a refe r s  to  1 kg  of cleaned ve get ables.

U s e   t h e   p e r fo r a te d   c o o k i n g   c o n t a i n e r   to   s te a m  
ve get ables, sliding it into the second level from 
below.  Inser t the unper fo rated cooking cont ainer 
under it. You can collect the veget able juice and 
use it as the base for a sauce or a ve get able broth.

Blanch ve get ables for 8 - 10 minutes in the 
preheated appliance. If ve get ables or fruits are not 
s e r ve d   s t r a i g h t   away,   p l a c e   t h e m   i n   i c e   wa te r   to  
prevent simmering in the residual heat.

Food

Cooking con-
tainer

Tempera-
ture in °C

Humid-
ity in %

Cooking 
time in 
min.

Comments

Artichokes, large

Perforated

100

100

30 - 40

Artichokes, small

Perforated

100

100

20 - 25

Cauliflower, whole

Perforated

100

100

25 - 30

Cauliflower, in florets

Perforated

100

100

15 - 25

Beans, green

Perforated

100

100

25 - 30

Broccoli, in florets

Perforated

100

100

15 - 20

Recipe tip: Serve with almonds that have been 
roasted in butter.

Fennel, sliced

Perforated

100

100

15 - 20

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau BS 484-111?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"