Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

5 2
D e f r o s t i n g
▯
I n t h e s te a m ove n yo u c a n g e n t l y a n d eve n l y d e f r o s t
deep frozen food fa ster than at room te mperature.
▯
Use the "Defrosting" mode
W
to do this.
▯
The specified defrosting times are only a
recommendation. The time it t a kes to defrost
depends on the size and weight of the frozen food:
f r e e z e yo u r fo o d f l a t l y o r i n d i v i d u a l l y. T h i s s h o r te n s
the defrosting time.
▯
Re m ove t h e p a c k a g i n g b e fo r e d e f ro s t i n g .
▯
Defrost only the quantity you need for preparation.
▯
Remember : once defrosted, food will not keep for
as long and spoils more quickly than fresh food.
Immediately process defrosted food and cook it
thoroughly.
▯
Af ter half of the defrosting time, turn meat or fish
over. Separate frozen pieces of food such as
b e r r i e s o r b i t s o f m e a t . I t i s n o t n e c e s s a r y to f u l l y
defrost fish. It will be suf ficiently thawed if the
tissue is sof t enough to absorb the spices.
m
H e a l t h r i s k !
When defrosting food from animal sources, you must
remove the liquid that escapes during defrosting. It
m u s t n eve r c o m e i n to c o n t a c t w i t h o t h e r fo o d . B a c te r i a
c o u l d b e t r a n s fe r r e d .
S l i d e t h e u np e r fo r a te d c o o k i n g c o n t a i n e r u n d e r n e a t h
the food. Pour away the collected thawing liquid from
meat and poultr y. Then clean the sink and rinse with
plenty of wa te r. Clean the cooking cont ainer in hot
s o a py s o l u t i o n o r i n a d i s h wa s h e r.
A f te r d e f ro s t i n g , o p e r a te t h e s te a m ove n fo r 1 5 m i n u te s
using Hot air at 180°C.
Food
Cooking con-
tainer
Tempera-
ture in °C
Type of
heating
Cooking
time in
min.
Comments
Berries (300 g)
Perforated
45 - 50
W
4 - 6
Roasts (1 - 1.5 kg)
Perforated
45 - 50
W
80 - 110*
Fish fillet (150 g/piece)
Perforated
45 - 50
W
8 - 12*
Vegetables (400 g)
Perforated
45 - 50
W
6 - 8
Goulash (600 g)
Perforated
45 - 50
W
30 - 45*
Chicken (1 kg)
Perforated
45 - 50
W
45 - 60*
Chicken thighs
(400 g/piece)
Perforated
45 - 50
W
30 - 35*
*
For this food, you need to include a compensation period: Once the defrosting time has elapsed, switch off the appliance and
leave the food to rest in the appliance for a further 10 - 15 minutes with the door closed so that it has a chance to defrost right
through to the very centre.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













