Gaggenau BS 484-111 - Инструкция по эксплуатации - Страница 52

Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

5 2

D e f r o s t i n g

I n   t h e   s te a m   ove n   yo u   c a n   g e n t l y   a n d   eve n l y   d e f r o s t  
deep frozen food fa ster than at room te mperature.

Use the "Defrosting" mode 

W

 to  do this.

The specified defrosting times are only a 
recommendation. The time it t a kes to  defrost 
depends on the size and weight of the frozen food: 
f r e e z e   yo u r   fo o d   f l a t l y   o r   i n d i v i d u a l l y.   T h i s   s h o r te n s  
the defrosting time.

Re m ove   t h e   p a c k a g i n g   b e fo r e   d e f ro s t i n g .

Defrost only the quantity you need for preparation.

Remember : once defrosted, food will not keep for 
as long and spoils more quickly than fresh food. 
Immediately process defrosted food and cook it 
thoroughly.

Af ter half of the defrosting time, turn meat or fish 
over. Separate frozen pieces of food such as 
b e r r i e s   o r   b i t s   o f   m e a t .   I t   i s   n o t   n e c e s s a r y   to   f u l l y  
defrost fish. It will be suf ficiently thawed if the 
tissue is sof t enough to  absorb the spices. 

m

H e a l t h   r i s k !

When defrosting food from animal sources, you must 
remove  the liquid that escapes during defrosting. It 
m u s t   n eve r   c o m e   i n to   c o n t a c t   w i t h   o t h e r   fo o d .   B a c te r i a  
c o u l d   b e   t r a n s fe r r e d .
S l i d e   t h e   u np e r fo r a te d   c o o k i n g   c o n t a i n e r   u n d e r n e a t h  
the food. Pour away  the collected thawing liquid from 
meat and poultr y.  Then clean the sink and rinse with 
plenty of wa te r.  Clean the cooking cont ainer in hot 
s o a py   s o l u t i o n   o r   i n   a   d i s h wa s h e r.
A f te r   d e f ro s t i n g ,   o p e r a te   t h e   s te a m   ove n   fo r   1 5   m i n u te s  
using Hot air at 180°C.

Food

Cooking con-
tainer

Tempera-
ture in °C

Type of 
heating

Cooking 
time in 
min.

Comments

Berries (300 g)

Perforated

45 - 50

W

4 - 6

Roasts (1 - 1.5 kg)

Perforated

45 - 50

W

80 - 110*

Fish fillet (150 g/piece)

Perforated

45 - 50

W

8 - 12*

Vegetables (400 g)

Perforated

45 - 50

W

6 - 8

Goulash (600 g)

Perforated

45 - 50

W

30 - 45*

Chicken (1 kg)

Perforated

45 - 50

W

45 - 60*

Chicken thighs
(400 g/piece)

Perforated

45 - 50

W

30 - 35*

For this food, you need to include a compensation period: Once the defrosting time has elapsed, switch off the appliance and 
leave the food to rest in the appliance for a further 10 - 15 minutes with the door closed so that it has a chance to defrost right 
through to the very centre.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau BS 484-111?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"