Gaggenau BS 484-111 - Инструкция по эксплуатации - Страница 10

Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

1 0

Fu n c t i o n   s e l e c to r   p o s i t i o n s

Position

Function/heating function

Temperature

Use

0

Off position

ž

Light

2

\

Hot air + 100% humidity

30 - 230 °C

Default temperature 100 °C

Steaming at 70 °C - 100 °C: For vegetables, fish and 
side dishes.

The food is completely surrounded by steam

'Combination' mode at 120 - 230 °C: For puff pastry, 
bread and bread rolls.

Hot air and steam are combined.

3

^

Hot air + 80% humidity

30 - 230 °C

Default temperature 170 °C

Combination mode: For puff pastry, meat and poultry.

Hot air and steam are combined.

4

_

Hot air + 60% humidity

30 - 230 °C

Default temperature 170 °C

Combination mode: For yeast-risen dough and bread. 
Hot air and steam are combined.

Dough proving, allowing dough to rise: For yeast 
dough and sourdough.  
Dough will rise considerably more quickly than at 
room temperature. Hot air and steam are combined so 
that the surface of the dough does not dry out. The 
optimal temperature setting for yeast dough is 38 °C.

5

`

Hot air + 30% humidity

30 - 230 °C

Default temperature 170 °C

Cooking without added liquid: For pastries

With this setting, no steam is generated and the venti-
lation flap is closed. Any steam escaping from the food 
therefore remains in the cooking compartment and 
prevents the food from drying out.

6

a

Hot air and 0% humidity*

30 - 230 °C

Default temperature 170 °C

Hot air: For cakes, biscuits and bakes.

The fan in the back panel of the oven distributes the 
heat evenly throughout the cooking compartment.

7

Low temperature cooking

30 - 90 °C

Default temperature 70 °C

Low temperature cooking for meat.

Gentle, slow cooking for a particularly tender result.

8

§

Sous-vide cooking

50 - 95 °C

Default temperature 60 °C

Cooking under a vacuum at low temperatures between 
50 and 95 °C and 100% steam: Suitable for meat, fish, 
vegetables and desserts.

A vacuum-packing machine is used to heat-seal the 
food in a special air-tight, heat-resistant cooking bag. 
The protective envelope retains the nutrients and fla-
vours.

9

Z

Full surface grill +
circulated air

30 - 230 °C

Default temperature 230 °C

For vegetable skewers and prawn skewers.

10

Q

Full surface grill

30 - 230 °C

Default temperature 230 °C

For grilled vegetables, browning (e.g. cakes with 
meringue) and toast with topping.

11

b

Full surface grill level 1 + 
humidity

30 - 230 °C

Default temperature 170 °C

Grill mode with humidity: For bakes and gratins.

*

Type of heating used to determine the energy efficiency class in accordance with EN 60350-1.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau BS 484-111?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"