Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

1 0
Fu n c t i o n s e l e c to r p o s i t i o n s
Position
Function/heating function
Temperature
Use
0
Off position
ž
Light
2
\
Hot air + 100% humidity
30 - 230 °C
Default temperature 100 °C
Steaming at 70 °C - 100 °C: For vegetables, fish and
side dishes.
The food is completely surrounded by steam
'Combination' mode at 120 - 230 °C: For puff pastry,
bread and bread rolls.
Hot air and steam are combined.
3
^
Hot air + 80% humidity
30 - 230 °C
Default temperature 170 °C
Combination mode: For puff pastry, meat and poultry.
Hot air and steam are combined.
4
_
Hot air + 60% humidity
30 - 230 °C
Default temperature 170 °C
Combination mode: For yeast-risen dough and bread.
Hot air and steam are combined.
Dough proving, allowing dough to rise: For yeast
dough and sourdough.
Dough will rise considerably more quickly than at
room temperature. Hot air and steam are combined so
that the surface of the dough does not dry out. The
optimal temperature setting for yeast dough is 38 °C.
5
`
Hot air + 30% humidity
30 - 230 °C
Default temperature 170 °C
Cooking without added liquid: For pastries
With this setting, no steam is generated and the venti-
lation flap is closed. Any steam escaping from the food
therefore remains in the cooking compartment and
prevents the food from drying out.
6
a
Hot air and 0% humidity*
30 - 230 °C
Default temperature 170 °C
Hot air: For cakes, biscuits and bakes.
The fan in the back panel of the oven distributes the
heat evenly throughout the cooking compartment.
7
›
Low temperature cooking
30 - 90 °C
Default temperature 70 °C
Low temperature cooking for meat.
Gentle, slow cooking for a particularly tender result.
8
§
Sous-vide cooking
50 - 95 °C
Default temperature 60 °C
Cooking under a vacuum at low temperatures between
50 and 95 °C and 100% steam: Suitable for meat, fish,
vegetables and desserts.
A vacuum-packing machine is used to heat-seal the
food in a special air-tight, heat-resistant cooking bag.
The protective envelope retains the nutrients and fla-
vours.
9
Z
Full surface grill +
circulated air
30 - 230 °C
Default temperature 230 °C
For vegetable skewers and prawn skewers.
10
Q
Full surface grill
30 - 230 °C
Default temperature 230 °C
For grilled vegetables, browning (e.g. cakes with
meringue) and toast with topping.
11
b
Full surface grill level 1 +
humidity
30 - 230 °C
Default temperature 170 °C
Grill mode with humidity: For bakes and gratins.
*
Type of heating used to determine the energy efficiency class in accordance with EN 60350-1.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













