Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

5 3
P r e s e r v i n g
▯
It is easy to preser ve fruit and ve get ables in the
c o m b i - s te a m ove n .
▯
C o o k fo o d a s s o o n a s p o s s i b l e a f te r p u r c h a s e o r
a f te r i t h a s b e e n h a r ve s te d . P ro l o n g e d s to r a g e
reduces the vit amin content and means that food is
o n t h e ve r g e o f fe r m e n t i n g .
▯
Only use fruit and ve get ables that are in good
c o n d i t i o n .
▯
The combi-steam oven is not suit able for preser ving
m e a t .
▯
C a r e f u l l y c h e c k a n d c l e a n t h e p r e s e r v i n g j a r s ,
r u b b e r s e a l i n g r i n g s , c l i p s a n d s p r i n g s .
▯
S te r i l i s e t h e wa s h e d j a r s i n yo u r c o m b i - s te a m ove n
fo r 2 0 - 2 5 m i n u te s a t 1 0 0 ° C a n d 1 0 0 % h u m i d i t y
before preser ving.
▯
Place the preser ving jar s in the per fo rated
c o o k wa r e . T h ey m u s t n o t b e i n c o n t a c t w i t h e a c h
other.
▯
Once the cooking time has elapsed, open the
cooking compar tment door. Do not remove the
preser ving jar s from the cooking compar tment until
they have complete ly cooled down.
E x t r a c t i n g j u i c e ( s o f t f r u i t )
▯
Yo u c a n e f fo r t l e s s l y a n d c l e a n l y ex t r a c t b e r r y j u i c e
i n t h e s te a m ove n .
▯
P l a c e t h e b e r r i e s i n t h e p e r fo r a te d c o o k i n g
cont ainer and slide it into the third level from below.
Slide in the unper fo rated cooking cont ainer one
level below it to collect the juice.
▯
L e ave t h e b e r r i e s i n t h e a p p l i a n c e u n t i l n o m o r e
j u i c e a p p e a r s .
▯
F i n a l l y, p l a c e t h e b e r r i e s i n a c l o t h a n d s q u e e z e o u t
the rest of the juice.
Food
Cooking container
Tempera-
ture in °C
Humid-
ity in %
Cooking
time in
min.
Comments
Fruit, vegetables
(in sealed 0.75 l
preserving jars)
Perforated
100
100
35 - 40
Beans, peas
(in sealed 0.75 l
preserving jars)
Perforated
100
100
120
Food
Cooking container
Tempera-
ture in °C
Humid-
ity in %
Cooking
time in
min.
Comments
Berries
perforated + solid
100
100
60 - 120
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













