Gaggenau BS 484-111 - Инструкция по эксплуатации - Страница 49

Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

4 9

M i s c e l l a n e o u s

B a k i n g

Using the steam oven, you can prepare your baked 
items with the optimum humidity :

a

 | Hot air + 0% humidity : 

m o i s t u r e   c a n   e s c a p e   i n   t h e   c a s e   o f   f r u i t   c a ke s  
a n d   q u i c h e .   T h i s   m o d e   c o r r e s p o n d s   to   h o t   a i r   i n  
the conventional oven.

`

 | Hot air + 30% humidity : 

mixed cake does not dr y out. The intrinsic 
humidity in a food cannot escape from the oven 
i n te r i o r.

_

  -  

\

 | Hot air + 60 - 100% humidity : 

p u f f   p a s t r y   a n d   ye a s t - r i s e n   p a s t r i e s   b e c o m e  
looser on the inside and crispy on the outside 
with a gloss.

Yo u   c a n   o n l y   b a ke   o n   o n e   l eve l   i n   t h e   s te a m   ove n .  
Inser t the unper fo rated cooking cont ainer into the 
s e c o n d   l eve l .   W h e n   u s i n g   a   h i g h   b a k i n g   t i n ,   p l a c e   i t  
on the wire rack , which you then inser t in the fir s t 
l eve l .

M i s t i n g   b r i n g s   a d d i t i o n a l   s te a m   to   t h e   fo o d   d u r i n g  
baking with Hot air + 0% humidity or with Hot air + 
3 0 %   h u m i d i t y   w h e n   to u c h i n g   t h e  

e

 symbol. Use the 

misting function for ex ample when baking bread at 
the beginning of the baking time. The bread will 
i n c r e a s e   i n   vo l u m e   a n d   w i l l   g e t   a   c r i s py   c r u s t .

Food

Cooking con-
tainer

Tempera-
ture in °C

Humid-
ity in %

Cooking 
time in 
min.

Comments

Sterilising (e.g. baby 
bottles, jam jars)

Wire rack

100

100

20 - 25

Drying fruit or vegetables

Perforated

80 - 100

0

180 - 300 E.g. thinly sliced tomatoes, mushrooms, cour-

gettes, apples, pears, etc.

Eggs, medium (x 5)

Perforated

100

100

8 - 15

Royale (500 g)

Glass dish, 
wire rack

90

80 - 100

25 - 30

Cover with heat-resistant cling film.

Semolina dumplings

solid

90 - 95

100

8 - 10

Lasagne

solid

170 - 190

0 /60

35 - 60

Soufflé

Ramekins, 
wire rack

180 - 200

60

12 - 20

Melting chocolate

Heat-resist-
ant bowl, wire 
rack

100

100

5 - 8

Cover with heat-resistant cling film.

Food

Cooking con-
tainer

Tempera-
ture in °C

Humid-
ity in %

Cooking 
time in 
min.

Comments

Apple pie

(in accordance with EN 
60350-1)

20 cm spring-
form cake tin, 
wire rack

160

0

110

Preheat

Bagels

solid

190 - 210

80 - 100

20 - 25

Baguette, pre-baked

Wire rack

190 - 200

0 - 80

10 - 15

Sponge base, thick (6 eggs) Springform 

cake tin

160 - 170

0

30 - 35

Sponge base, thin (2 eggs)

solid

190 - 210

0 - 30

8 - 10

E.g. for Swiss rolls

Danish pastries

solid

190 - 210

80 - 100

10 - 18

E.g. with poppy seeds, marzipan, or savoury 
with ham, cheese

Brioche, bread rolls

solid

160

0

8 - 12

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau BS 484-111?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"