Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

4 9
M i s c e l l a n e o u s
B a k i n g
▯
Using the steam oven, you can prepare your baked
items with the optimum humidity :
‒
a
| Hot air + 0% humidity :
m o i s t u r e c a n e s c a p e i n t h e c a s e o f f r u i t c a ke s
a n d q u i c h e . T h i s m o d e c o r r e s p o n d s to h o t a i r i n
the conventional oven.
‒
`
| Hot air + 30% humidity :
mixed cake does not dr y out. The intrinsic
humidity in a food cannot escape from the oven
i n te r i o r.
‒
_
-
\
| Hot air + 60 - 100% humidity :
p u f f p a s t r y a n d ye a s t - r i s e n p a s t r i e s b e c o m e
looser on the inside and crispy on the outside
with a gloss.
▯
Yo u c a n o n l y b a ke o n o n e l eve l i n t h e s te a m ove n .
Inser t the unper fo rated cooking cont ainer into the
s e c o n d l eve l . W h e n u s i n g a h i g h b a k i n g t i n , p l a c e i t
on the wire rack , which you then inser t in the fir s t
l eve l .
▯
M i s t i n g b r i n g s a d d i t i o n a l s te a m to t h e fo o d d u r i n g
baking with Hot air + 0% humidity or with Hot air +
3 0 % h u m i d i t y w h e n to u c h i n g t h e
e
symbol. Use the
misting function for ex ample when baking bread at
the beginning of the baking time. The bread will
i n c r e a s e i n vo l u m e a n d w i l l g e t a c r i s py c r u s t .
Food
Cooking con-
tainer
Tempera-
ture in °C
Humid-
ity in %
Cooking
time in
min.
Comments
Sterilising (e.g. baby
bottles, jam jars)
Wire rack
100
100
20 - 25
Drying fruit or vegetables
Perforated
80 - 100
0
180 - 300 E.g. thinly sliced tomatoes, mushrooms, cour-
gettes, apples, pears, etc.
Eggs, medium (x 5)
Perforated
100
100
8 - 15
Royale (500 g)
Glass dish,
wire rack
90
80 - 100
25 - 30
Cover with heat-resistant cling film.
Semolina dumplings
solid
90 - 95
100
8 - 10
Lasagne
solid
170 - 190
0 /60
35 - 60
Soufflé
Ramekins,
wire rack
180 - 200
60
12 - 20
Melting chocolate
Heat-resist-
ant bowl, wire
rack
100
100
5 - 8
Cover with heat-resistant cling film.
Food
Cooking con-
tainer
Tempera-
ture in °C
Humid-
ity in %
Cooking
time in
min.
Comments
Apple pie
(in accordance with EN
60350-1)
20 cm spring-
form cake tin,
wire rack
160
0
110
Preheat
Bagels
solid
190 - 210
80 - 100
20 - 25
Baguette, pre-baked
Wire rack
190 - 200
0 - 80
10 - 15
Sponge base, thick (6 eggs) Springform
cake tin
160 - 170
0
30 - 35
Sponge base, thin (2 eggs)
solid
190 - 210
0 - 30
8 - 10
E.g. for Swiss rolls
Danish pastries
solid
190 - 210
80 - 100
10 - 18
E.g. with poppy seeds, marzipan, or savoury
with ham, cheese
Brioche, bread rolls
solid
160
0
8 - 12
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













