Gaggenau BS 484-111 - Инструкция по эксплуатации - Страница 39

Духовые шкафы Gaggenau BS 484-111 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

3 9

F i s h

Steaming is a cooking method that does not use 
any fat and does not allow fish to  dr y out.

For food hygiene reasons, fish should have  a core 
te mperature of at least 62-65 °C af ter cooking. This 
is also the ideal cooking te mperature.

Do not season the fish with salt until it is fully 
cooked. This ensures that the natural flavour is 
ret ained and that less wa ter is drawn out of the fish.

When using the per fo rated cookware, you can 
grease the cookware if the fish sticks too much.

Slide the unper fo rated cooking inser t into the fir s t 
level from below to avoid getting fish stock on the 
cooking compar tment sur faces.

For fillets with skin, place the fish on the cooking 
inser t or wire rack with the skin side up – this helps 
to  ret ain its texture and flavour.

Vegetable terrine

Perforated/
wire rack

100

100

50 - 60

In a terrine mould

Use the core temperature probe to check the 
exact cooking temperature (see section entitled 
'Core temperature sensor').

Carrots, in 0.5 cm slices

Perforated

100

100

15 - 20

Potatoes, peeled and 
quartered

Perforated

100

100

25 - 35

Kohlrabi, sliced

Perforated

100

100

20 - 30

Leeks, sliced

Perforated

100

100

10 - 15

Peppers, stuffed

solid

180 - 200

80 / 100

20 - 25

If stuffing with meat, sear the meat beforehand.

Unpeeled boiled potatoes 
(approx. 50 g/piece)

Perforated

100

100

30 - 35

Unpeeled boiled potatoes 
(approx. 100 g/piece)

Perforated

100

100

45 - 50

Brussels sprouts

Perforated

100

100

20 - 25

Asparagus, green

Perforated

100

100

12 - 15

Asparagus, white

Perforated

100

100

20 - 30

Spinach

Perforated

100

100

4 - 6

Then sweat in a pan with onions and garlic.

Peeling tomatoes

Perforated

100

100

3 - 4

Cut the tomatoes, and rinse with ice-cold water 
after steaming.

Mangetout

Perforated

100

100

5 - 10

Food

Cooking con-
tainer

Tempera-
ture in °C

Humid-
ity in %

Cooking 
time in 
min.

Comments

Food

Cooking con-
tainer

Tempera-
ture in °C

Humid-
ity in %

Cooking 
time in 
min.

Comments

Sea bream, whole  
(500 g/piece)

solid

90 - 100

100

18 - 20

Can be cooked in the swimming position if 
placed on half a potato.

Fish dumplings 
(20 - 40 g/piece)

solid

90 - 100

100

4 - 8

Line the unperforated cookware with grease-
proof paper.

Lobster, cooked, shelled, 
reheating

Perforated

70 - 80

100

10 - 12

Carp, rare, whole (1.5 kg) 

solid

90 - 100

100

35 - 45

In stock

Salmon fillet (150 g/piece)

Perforated

90 - 100

100

10 - 12

Salmon, whole (2.5 kg)

Perforated

100

100

65 - 75

Blue mussels (1.5 kg)

Perforated

100

100

6 - 8

Blue mussels are cooked once the shell has 
opened up.

Pollock, whole (800 g)

Perforated

90 - 100

100

18 - 20

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau BS 484-111?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"